Donație IMPORTANTĂ pentru Gheorghe Falcă! „Îi cedez cu acte și înscrisuri jumătate din ele”

Donație IMPORTANTĂ pentru Gheorghe Falcă! „Îi cedez cu acte și înscrisuri jumătate din ele”

Deputatul social-democrat Florin Tripa a anunțat că-i va ceda europarlamentarului Gheorghe Falcă jumătate din terenurile sale.

Cu o condiție, desigur: Dacă europarlamentarul i le identifică și le face publice, cu toate detaliile.

„Oferta” deputatului social-democrat vine după ce Gheorghe Falcă i-a reproșat faptul că, în loc să atragă fonduri pentru Canalul Mureșel, a obținut finanțare pentru decolmatarea Canalului Morilor, pe motiv că ar avea un interes personal acolo, deținând terenuri în zona respectivă.

Iată ce a declarat deputatul Florin Tripa: „Gheorghe Falcă a rămas probabil complet fără audiență și într-un delir total născocește verzi și uscate. Nu ar fi nicio problemă dacă tiradele sale bolnave s-ar opri în fața oglinzii și nu le-ar răspândi în media. Tare aș vrea să îl văd pe acest personaj trist de salon în fața a mii de agricultori din județul Arad, explicându-le de ce nu era necesară alocarea de fonduri pentru decolmatarea Canalului Morilor, construcție hidrotehnică unicat în România, cu o vechime de 180 de ani. Practic, această investiție de nivel național relansează întregul sistemului de irigații din regiune. Știe asta „domn doctor” Falcă ? Mă bucur că îmi recunoaște meritele de a mă fi zbătut pentru obținerea și finalizarea unei investiții de o asemenea anvergură. Cât despre „Tripa moșierul”, pe fond mă face să râd și tocmai pentru că sunt un tip cu simțul umorului îl invit pe Falcă să facă publice toate terenurile mele, cu toate detaliile și uite mă angajez, pe cuvânt de onoare, să îi cedez cu acte și înscrisuri jumătate din ele”.

  1. n-are destul Falca ?

    Raspunde
  2. TRIPA de ce iti este frica nu scapi. Ai inceput sa delirezi.Vine vremea socotelilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.