Dorel Căprar, aluzie la Falcă: „Nu mă interesează afirmaţiile făcute de minţile bolnave de peste drum”

Dorel Căprar, aluzie la Falcă: „Nu mă interesează afirmaţiile făcute de minţile bolnave de peste drum”

Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, a comentat rezultatele alegerilor europarlamentare, declarând că acestea confirmă evoluţia pozitivă a social-democraţilor în judeţul nostru.

Liderul PSD s-a referit, pe scurt, şi la declaraţiile de astăzi ale lui Gheorghe Falcă, spunând doar că nu-l interesează afirmaţiile făcute de „minţile bolnave de peste drum”.

Mai departe, deputatul Dorel Căprar s-a referit strict la PSD şi la cei care au votat alianţa PSD-UNPR-PC. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost duminică la vot şi tuturor celor care au muncit alături de noi într-o campanie electorală dificilă, în care toate partidele au fost împotriva noastră. Rezultatul alegerilor confirmă evoluţia pozitivă a PSD Arad. În ultimii ani, am evoluat continuu în planul organizării şi în planul imaginii publice. În 2011, când spuneam că vom câştiga alegerile în Arad, foarte mulţi zâmbeau. Iată că am ajuns acum la acest nivel şi ne propunem să fim din ce în ce mai performanţi. Este o victorie importantă, care face din PSD cel mai important partid politic la Arad. Cetăţenii au validat prin vot calitatea Guvernării Victor Ponta şi calitatea activităţii noastre în administraţia locală. Toate minciunile menite să ne denigreze au fost sancţionate de electorat. Nu în ultimul rând, am demonstrat că noi suntem cei care continuăm USL, programul şi ideile acestei alianţe. Este un rezultat care ne obligă pe mai departe, în relaţia cu arădenii”, a spus Dorel Căprar.

  1. bine i-a zis-o Doru!!

    Raspunde
  2. Revin cu aceeasi problema:rezultatul pe care partidul comunist si-l atribuie trebuie impartit intre el si celalate 2 partidute…Si atunci cei care au facut un pic de carte(nu facuta pe banda rulanta la facultati fara viitor)se intreaba unde-i victoria?
    Faceti-l fericit pe dl Iliescu!
    URA!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.