Dorel Căprar: „De 12 ani Gheorghe Falcă îi minte pe arădeni pentru a-şi masca incompetenţa şi neputinţa”

Dorel Căprar: „De 12 ani Gheorghe Falcă îi minte pe arădeni pentru a-şi masca incompetenţa şi neputinţa”

Potrivit PSD, deputatul Dorel Căprar a demontat în cursul serii trecute, cu argumente şi documente, o mare parte a calomniilor şi minciunilor, lansate recent în media de către primarul Gheorghe Falcă. Într-o emisiune televizată, în format de drept la replică, preşedintele PSD Arad a făcut lumină într-o serie de subiecte privind administraţia locală, „prezentate nesincer şi tendenţios de către primar”.

„În tentativa de a fugi de răspundere, Gheorghe Falcă şi-a făcut un prost obicei de a strânge toate nereuşitele mandatelor sale succesive, datorate incompetenţei administrative, subiecte pe care le prezintă distorsionat, încercând să împingă tendenţios responsabilitatea în zona parlamentarilor PSD sau a prefectului. Am arătat în direct la televiziune, cât de nesincer este primarul Aradului şi cum îi minte fără ezitare pe cetăţenii municipiului.Pentru a nu mai exista nici un dubiu am prezentat documente oficiale care fac definitiv lumină în chestiuni care îi privesc în mod curent pe arădeni, precum pasajele de pe centură, CET Arad sau impozitele şi taxele locale”, declară Dorel Căprar.

„A minţit când a afirmat public că Guvernul Ponta a tăiat finanţările la pasaje, iar actele dovedesc contrariul. A procedat identic când a spus că Aradul a fost văduvit de fonduri de către Guvernarea PSD şi am prezentat nenumărate documente de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice care arată valoarea investiţiilor şi faptul că fondurile au fost atribuite pe criterii nediscriminatorii. Mai grav Falcă nu îşi asumă paternitatea dezastrului produs la CET Arad şi repetă obsesiv că Guvernele, indiferent de culoarea politică sunt datoare să-i finanţeze experimentele sinistre de la CET, făcute pe spatele arădenilor. Telespectatorii TVA au văzut documentele de la Ministerul Finanţelor şi răspunsul oficial de la nivel guvernamental care demonstrează că banii pe care îi invocă de mai mult timp ca o datorie a Guvernului faţă de Arad sunt de fapt bani pierduţi din cauza incompetenţei administraţiei pe care o conduce. De 12 ani primarul Aradului ascunde adevărul cetăţenilor pentru a-şi masca neputinţa şi incompetenţa” , afirmă deputatul Dorel Căprar

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.