PSD Arad, despre Dorel Căprar: Orice declarație sau luare de poziție nu reprezintă punctul de vedere al partidului”

PSD Arad, despre Dorel Căprar: Orice declarație sau luare de poziție nu reprezintă punctul de vedere al partidului”

PSD Arad reiterează, într-un comunicat de presă, faptul că Dorel Căprar, deputat și fost președinte al PSD Arad, a fost exclus din partid.

În urma hotărârii Biroului Permanent Județean al PSD Arad, întrunit în ședința statutară în data de 30 aprilie 2020, deputatul Dorel Căprar a fost exclus din Partidul Social Democrat, se arată în comunicat.

„Facem aceste precizări pentru a accentua faptul că orice declarație sau luare de poziție, exprimată de Dorel Căprar, în spațiul public, nu  reprezintă punctul de vedere al PSD, ci strict opiniile domnului deputat Căprar”, informează PSD Arad.

  1. un aradean este dat afara de un oltean. oltenul sa spuna ce interese are in ARAD?

    Raspunde
  2. florea virgil 14 mai, 2020, 3:19 pm

    Nu se poate judeca în acest tip de cheie. Există un statut. Căprar se poate adresa unei comisii de arbitraj din partid pentru a cere să i se facă dreptate dacă el se consideră nevinovat. Așa funcționează. Trebuie să existe argumente de încălcare a disciplinei de partid pentru a exclude un membru. Nu se poate face doar pentru că ar vrea „mușchii cuiva”. Se poate merge chiar și la o instanță de judecată. oricum nu se pune problema oltean contra arădean. asta e o prostie.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.