Dorel Căprar: „ La capitolul corupție, filiala PNL Arad e campioană la nivel național!“

Dorel Căprar: „ La capitolul corupție, filiala PNL Arad e campioană la nivel național!“

Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, susține că liberalul Marinel Cionca a avut o nouă ieșire în decor, printr-un comunicat de presă populist, în care încearcă să pozeze în apărător al luptei anticorupție.

În realitate, spune deputatul social-democrat, Marinel Cionca este înconjurat de corupția care mustește în PNL Arad, fără să fie deranjat că stă sau a stat la masă cu oameni certați cu legea.

„Înainte de a ridica piatra, domnul Marinel Cionca ar trebui să se uite în oglindă, să se uite în jur și apoi să mai deschidă subiectul «politicienilor corupți». Deocamdată, Cionca ocupă scaunul pe care l-a primit moștenire de la un alt coleg din PDL/PNL, Nicolae Ioțcu, care în acest moment ispășește în închisoare o pedeapsă pentru trafic de influență. Deocamdată, domnul Cionca a mers de mână în campaniile electorale cu trei primari PDL/PNL, care ulterior au fost condamnați definitiv pentru luare de mită. Să nu uităm de bunii prieteni ai domnului Cionca, liberalii Lucian Riviș-Tipei și Sandu Leah, condamnați pentru evaziune fiscală, unul fost deputat, celălalt fost consilier județean. S-o mai amintim pe doamna Geanina Pistru, a cărei firmă a făcut afaceri cu Compania de Transport Public, când dumneaei era viceprimar al Aradului, fiind declarată definitiv în stare de incompatibilitate de către Înalta Curte? Să amintim cum s-a construit stația de epurare la Pecica, pe vremea când era primar domnul Cionca, cine a construit-o sau de ce a ajuns la fier vechi și nu a funcționat niciodată? Să amintim de problemele domnului Cionca, cu școala din Pecica, pentru care există un dosar pe numele său, la sesizarea Curții de Conturi ? Sau poate domnul Marinel vrea să ne povestească de unde a adunat așa avere, de își permite să dea 100.000 de euro împrumut, când el a lucrat o viață la stat?”, afirmă Dorel Căprar.

„Domnule Cionca, înainte de a vedea paiul din ochiul altuia, mai bine ați avea grijă de bârna din ochiul dumneavoastră. La capitolul corupție, filiala PNL Arad, pe care o conduceți alături de Gheorghe Falcă, e campioană la nivel național, iar dumneavoastră sau alți colegi de la vârful partidului sunteți ultimii în măsură să dați lecții despre anticorupție. Ne spune Marinel Cionca faptul că singura soluție e încă o revoluție. Singura soluție pentru ce? Pentru a ajunge ei la putere, ca să taie pensii și salarii, așa cum au mai făcut-o? Singura soluție pentru a arunca țara în haos și a distruge tot ce s-a construit bun în ultimii doi ani? În aceste zile, când avem datoria să ne aducem aminte de eroii Revoluției din Decembrie 1989, să aprindem o lumânare pentru cei care acum 29 de ani ne-au redat libertatea și au scos România din jugul dictaturii comuniste, un politician fără scrupule își permite să arunce în derizoriu tot ce este legat de acel eveniment. Să spui că faci ÎNCĂ O REVOLUȚIE pentru a ajunge la guvernare, asemănând astfel dorința ta de a crea anarhie în această țară cu ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 29 de ani ne arată de ce acești politicieni au fost alungați de români de la putere în 2012 și de ce nu vor mai primi în grabă încrederea cetățenilor“, susține deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

 

Loading...
  1. PSD-ul conduce detasat la coruptie si la distrugerea tarii prin proasta guvernare. azi maine vor pleca toti oamenii apti de lucru din tara,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.