Dorel Căprar: PNL şi USR nu sunt capabile să accepte că au pierdut alegerile

Dorel Căprar: PNL şi USR nu sunt capabile să accepte că au pierdut alegerile

Deputatul social-democrat Dorel Căprar consideră moţiunea de cenzură depusă în Parlament drept o nouă încercare de destabilizare venită din partea dreptei, „un instrument politic de natură să stopeze accelerarea dezvoltării României şi intrarea într-un climat de normalitate”

„PNL şi USR nu sunt capabile să accepte nici în acest moment că au pierdut alegerile şi că poporul a optat pentru un program de guvernare social-democrat orientat spre interesele naţiunii şi nevoile cetăţenilor. Sigur că nu le convine o linie ce presupune păstrarea capitalului autohton în ţară şi stoparea jafului practicat de marile companii farmaceutice, de exemplu. În aceeaşi măsură deranjează şi constituirea Fondului Suveran de Investiţii, instrument guvernamental ce va utiliza resursele de stat deja existente – toate participaţiile statului în economie pentru a crea un motor de dezvoltare şi a pune astfel economia pe baze sustenabile”, a declarat deputatul arădean, afirmând şi că „preşedintele Klaus Iohannis nu se poate obişnui cu ideea că nu are la dispoziţie «Guvernul meu», un executiv marionetă care să se facă că guvernează cum a făcut-o «Guvernul zero», condus de obedientul Cioloş”.

„După cum afirma şi premierul Grindeanu, avem un buget care aduce prosperitate românilor şi un program de guvernare bun care să nu ne pună să alegem între Justiţie şi salarii, între salarii şi pensii. Sigur că este nevoie de mai multă dezbatere, de mai mult dialog şi de consultări publice pentru a implementa cu succes etapele succesive ale Programului de Guvernare sau pentru a armoniza marile teme ale societăţii româneşti. Dar toate aceasta nu justifică introducerea unei moţiuni de cenzură în Parlament împotriva unui Guvern care a lucrat eficient încă din prima zi de la învestitură, promovând schimbări substanțiale în domenii cheie, precum educație, sănătate, legislație penală și salarizare. Un Guvern care a majorat salariul minim pe economie, a mărit bursele studenţilor şi a făcut paşi importanţi pentru debirocratizarea sistemului. Sunt argumente suficiente care demonstrează inutilitatea unui asemenea demers, unul pur politic, iniţiat de liberali şi de «aripa Soros» din Parlamentul României”, a mai declarat deputatul arădean.

  1. Caprare scoateti penalii din partid in frunte cu dracnea !

    Raspunde
  2. Bine ca cei din PSD sunt in stare sa-si asume alegerile!
    Atatia ani in varful politicii n-ati facut nimic!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.