Scrisoare deschisă, adresată parlamentarilor PSD: Unde sunt promisiunile pe care le-ați făcut în campanie?

Scrisoare deschisă, adresată parlamentarilor PSD: Unde sunt promisiunile pe care le-ați făcut în campanie?

Consilierii municipali ai PNL le-au adresat o scrisoare deschisă parlamentarilor social-democraţi de Arad, în care le cer să precizeze ce amendamente au susţinut la votarea bugetului de stat pe 2017.

Iată textul scrisorii deschise:

Stimați domni parlamentari PSD Arad,
În urma aprobării Bugetului de Stat, vă solicităm în scris, punctual, cu subiect și predicat, ce amendamente pentru Arad ați susținut în Parlament.
În cursul zilei de marți, colegul dvs, dl deputat Căprar ne explica într-un material că „Bugetul de Stat pe 2017 corespunde aşteptărilor cetăţenilor şi este centrat pe îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor”. În urma acestei afirmații, întrebarea logică este: corespunde și așteptărilor arădenilor?!
Parlamentarii liberali de Arad, au depus amendamente pentru județul nostru, care au fost respinse în bloc. PSD, partidul dvs, a refuzat arădenilor posibilitatea finalizării proiectelor importante pentru Arad: finalizarea Inspectoratului şcolar şi a Palatului Copiilor. Tot partidul dvs a refuzat finanţarea centurii ocolitoare a oraşului Chişineu-Criş, a proiectelor de locuinţe destinate tinerilor, Şcoala Sportivă sau Catedrala nouă, chiar și sumele de investiții necesare pentru spitalele arădene.
Câți bani ați adus dvs pentru județul nostru, domnilor parlamentari PSD?! Sunteți la guvernare, aveți puterea în mâini și „pârghiile necesare”, cum spunea recent, senatorul PSD, Fifor, nu aveți nicio scuză. Unde sunt promisiunile pe care le-ați făcut în campanie, le țineți la sertar pentru următoarele alegeri?!
Acum a sosit momentul adevărului, Bugetul de Stat pe 2017, a fost aprobat de dvs, unde sunt investițiile pentru Arad, finanțările proiectelor, amendamentele PSD pentru județul nostru?!
Recent, ați încercat o acțiune pamfletară, v-ați mutat cabinetul parlamentar pe platoul Primăriei, folosindu-vă de sloganul „Aradul, înainte de toate!” În urma fondurilor pe care județul nostru îi primește de la guvernul Grindeanu, acel slogan ar trebui transformat în „PSD, înainte de toate!” Însă nu credem că aveți curajul necesar să vă afișați în fața Primăriei cu acest mesaj, în special acum.
Așadar, poate ați folosit metode de comunicare mai puțin eficiente, poate nu s-a transmis corect mesajul, astfel că, vă rugăm să ne precizați, concis și explicit toate amendamentele pe care dvs, parlamentari PSD de Arad, le-ați depus pentru județul nostru.
Vă mulțumim anticipat,
Atât noi, cât și arădenii, așteptăm cu nerăbdare răspunsul dvs.

Cu deosebită considerație,
Grupul consilierilor municipali PNL Arad

  1. Ce glume proaste sunt cei de la PNL.
    In primul rând nu sunt in măsura să solicite nimic. Trebuie sa tacă la un scor sub orice critica obținut in alegeri.
    Apoi, cred ca a spune „cu subiect si predicat ” presupune ca urmează sa spui doar o propoziție. Ei au auzit la televizor si au crezut ca e cool sa vorbesti asa.
    In condițiile in care sunt preșul de șters pe picioare a lui Falca, căruia nu-i sufla in ciorbă, s-au găsit să-i întrebe pe parlamentarii adversarilor politici.
    Puleților, prima data explicați voi arădenilor de ce va ocupati doar sa dați de lucru la Ela cu magazine Lidl de care ne ati umplut, jigodiilor !

    Raspunde
  2. D-le Iancu,
    Nu se raspunde cu „Ba pe-a matii ca si voi ati furat la fel. Intrebarea de fond este alta. Intrati pe stiri si veti vedea ca parlamentarii de Cluj, Timis Iasi etc sunt revoltati ca judetele lor au fost taiate de la investitii , altii se ascund ca cei din Arad – va dau extras de presa din Arges , judet rosu : Autostrada Pitesti – Sibiu nu este trecuta in nici un fel in buget desi, aparent, guvernantii au o gandire multianuala (sunt foarte multe credite de angajament in proiectul de buget).
    In timp ce trupa parlamentarilor PSD tace malc, Teleormanul primeste cu mult mai mult decat Argesul si devine noul pol de dezvoltare. Numai pentru caile de acces din si spre capitala lui Dragnea, in 2017 sunt bugetati:
    – modernizare Alexandria – Zimnicea – 133 mil RON
    – reabilitare Alexandria – Craiova – 380 mil RON
    – modernizare Alexandria – Turnu Magurele – 223 mil RON
    Adica noi fraierii din Arad, Cluj si Timisora producem ca sa se asfalteze a n’spea oara Alexandria – Turnu Magurele.
    Ia spune d-le, de cind este Teleormanul pol de dezvoltare al tarii ? Sa spuna parlamentarii PSD cu gura lor atit: citi bani se baga in groapa din Teleorman si pentru ce si citi vin la Arad si pentru ce?
    Astept cifre.

    Raspunde
  3. Oricum ar fi puterea actuala a facut intr-o luna cat nu ati facut voi in 10 ani. Chiar daca investitiile paguboase nasite de Falca nu se pot realiza , aradenii simt in buzunarul lor, al fiecaruia ,ca ceva s-a schimbat. Ce nu au facut guvernantii ,de obicei se evidentiaza la sfarsit de mandat. La voi s-a vazut.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.