Dorel Căprar: „Primăriile din județul Arad au primit alte 4,7 milioane de lei din partea Guvernului“

Dorel Căprar: „Primăriile din județul Arad au primit alte 4,7 milioane de lei din partea Guvernului“

Guvernul României a adoptat, în ultima ședință, o Hotărâre prin care se alocă noi sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, pentru plata cheltuielilor curente şi de capital din unităţile administrativ-teritoriale.

Pentru județul Arad, au fost alocate peste 4,7 milioane de lei, pentru echilibrarea bugetelor comunelor și orașelor, anunță președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

„Guvernul României vine din nou în sprijinul comunităților arădene, alocând nu mai puțin de 4,7 milioane de lei pentru primăriile care au nevoie de sprijin financiar la sfârșit de an. Această alocare vine la doar o săptămână după ce comunitățile din Munţii Apuseni, din zona de nord-est a județului Arad, au primit din fondul de rezervă al guvernului alte 3,3 milioane de lei, pentru echilibrarea bugetelor locale. Zeci de primării vor beneficia de sume importante de la bugetul de stat, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru că guvernarea PSD-ALDE a demonstrat, de-a lungul ultimilor doi ani, că tratează corect toate primăriile și consiliile județene, indiferent de opțiunea politică a cetățenilor din acele comunități. Spre deosebire de liberalii de la Consiliul Județean Arad, pentru care principalul criteriu de alocare a fondurilor îl constituie partidul din care provine primarul, prioritățile și nevoile cetățenilor fiind trecute pe ultimul plan”, susține deputatul social-democrat, Dorel Căprar.

„Avem încă o dovadă că Guvernul României sprijină administrațiile locale din județul Arad, iar lucrurile nu stau deloc așa cum încearcă să manipuleze propaganda pedelistă. În fiecare lună, Guvernul alocă noi fonduri pentru județul Arad, fie că vorbim de echilibrări de bugete, de investiții prin CNI, de proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală, de subvenții pentru agricultură și multe altele, iar la final de an, când vom trage linie, vom constata că nu s-a furat niciun leu de la arădeni, așa cum mințeau cu nerușinare cei din noul PDL Arad, ba din contră, Guvernul României a sprijinit din plin primăriile din județul Arad“, declară deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

  1. Un aradean get-beget 17 decembrie, 2018, 1:45 pm

    PSD=PCR

    Raspunde
  2. Dorele, minciunică, mă! Ia zi tu câți bani au primit următoarele județe, care , nu-i așa, sunt mai sărace și trebuie ajutate , să aibă și baronii lor de unde fura de sărbători : Teleorman, Vrancea, Vaslui, Giurgiu, Dolj, Neamț și celelalte de prin sud. Hai curajosule, publică tabelul că altfel dau linkul spre el. Hotarire de guvern. Dar adevarul ca le-ati tras-o la urmatoarele judete : Sibiu, Cluj, Bihor. Lor le-ati dat apropae nimic.Adica ce zice PSDragnea. Ba fraierilor, voi sunteti deja bogati! Noi dam la saraci! La anu’ si la multi ani de puscarie!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.