Dorel Căprar: „PSD Arad susţine candidatura lui Victor Ponta”

Dorel Căprar: „PSD Arad susţine candidatura lui Victor Ponta”

O delegaţie formată din 50 de arădeni a susţinut marţi, la Craiova, lansarea candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţia României. „Victor Ponta este cel mai potrivit pentru responsabilitatea care îi va reveni viitorului preşedinte al României, nu doar din PSD, ci de pe întreaga scenă politică. Îl cunosc de mult timp pe Victor Ponta, i-am urmărit evoluţia de când eram colegi la tineretul PSD şi pot să spun că este o persoană onestă, este puternic şi competent, este capabil să genereze proiecte importante. Marţi, am fost cu toţii impresionaţi de turul de forţă pe care l-a făcut, în calitate de prim-ministru, în zonele afectate de inundaţii. Victor Ponta a demonstrat, ca premier, că are caracterul şi competenţa necesare pentru a conduce România în perioada post-Băsescu. Avem nevoie de un proiect politic al tuturor românilor, de o persoană care poate să treacă dincolo de conflictele politice şi interesele de grup, pentru a promova interesul naţional. De altfel, Victor Ponta a declarat că nu urmăreşte o funcţie, el are deja o funcţie de mare responsabilitate, ci urmăreşte un proiect pentru România”, a declarat Dorel Căprar (foto), preşedintele PSD Arad.

  1. Ce a demonstrat?Ca minte?Ca fura(copy-paste)?
    La el aveti „usa deschisa”asa cum ati promis la Moneasa?
    La inundatii a demonstrat ca are un caracter jegos:unde i-au fost cizmele de cauciuc?

    Raspunde
  2. PARCA A FOST AL 16-LEA CONGRES.JENANTI.CE IESE DIN COMUNIST TOT COMUNIST RAMANE

    Raspunde
  3. Felicitari Angelica si Gigi! Nu doar ponta minte,fura,manipuleaza,dezinformeaza,intregul psd-urmasul pcr-foloseste tehnici securistoide din 1989 pana astazi,pt.ca se adreseaza unui bazin electoral needucat,incult care,indiferent ca au jefuit si jefuiesc tara,planificat,ii voteaza! Acest caprar,nulitate absoluta a vietii politico-sociale a judetului nostru,minte si cand tace! Mai caprari/madute/ghenderi si comp.,ce proiecte dezvoltati de 2 ani? Ce-ati facut in 2012,dupa lovitura de stat parlamentara,ati oprit finantarile asigurate in buget de guvernul BOC pt.pasajele rutiere care leaga ROMANIA de OCCIDENT,nu de rusia,jegurilor!!!? Ati sacrificat investitiile, dezvoltarea jud.si a tarii,nu aveti un proiect propriu pt.infrastuctura si va laudati ca atrageti fonduri europene-toate decontarile sunt pe proiectele guvernului BOC-creati 1 milion de locuri de munca dar somajul creste etc.!!! Cat ne mai terorizati inteligenta,ce-ati facut mizerabililor pt.dezvoltarea judetului??? ps.Pentru voi,nu sunt membru la nici un partid,sunt om om care gandeste/se informeaza liber si corect ca ff.multi aradeni onesti/educati.

    Raspunde
  4. nu mai ai loc nici sa respiri aici de gunoaiele lui falca , angelica , observator ,gigi si mai stiu eu cativa raspandaci cu norma intreaga , mai luati o pauza , ca va veni ziua in care marele faraon va ajunge dupa grati , si lumea va iesi in strada sa linseze cativa simpatizanti de-ai lui.

    Raspunde
  5. penti,esti copia mitocanului iliesciano-pontist de profesie,sti doar sa jignesti,pt.ca argumente reale,date,realitati nu cunosti,nu sti ca n-ai de unde si de unde nu e,nici BUNUL DZEU nu cere!!! Vorba Dlui CORNEL DINU,multi,f.multi nu-s purtatori de creier! Cat despre gunoaie…inreaba-ti oglinde cand te mai uiti in ea…sau,poate,tomberunul…! Scrie ce vrei,dar nu jigni,penti!!!

    Raspunde
  6. tomberonul,pentisor….!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.