Dorel Vidran: Cadastrarea terenurilor agricole, o PROMISIUNE NEONORATĂ

Dorel Vidran: Cadastrarea terenurilor agricole, o PROMISIUNE NEONORATĂ

Dorel Vidran, primarul localității Zimandu Nou, și-a prezentat într-o conferință de presă o parte din realizările administrative din ultimul an. Totodată, primarul liberal a criticat acțiunile guvernului PSD care, în opinia sa, afectează administrațiile publice locale.

„În Zimandu Nou am finalizat lucrările la baza sportivă, la construcția noului dispensar și la stațiile de epurare. În Zimandcuz am terminat lucrările pentru noul parc și spațiul de joacă pentru copii, iar în Andrei Șaguna am definitivat lucrările pentru centrul civic. Urmează o serie nouă de proiecte pentru întreaga comunitate, care sper că vor fi definitivate într-un termen scurt. Una dintre problemele cu care ne confruntăm este promisiunea celor din PSD din campania electorală, și anume cadastrarea gratuită a terenurilor agricole. Această promisiune rămâne una neonorată, fiindcă momentan se desfășoară foarte greoi. Ne aflăm la jumătatea anului iar demersurile pentru cadastrare nici nu au fost începute”, spune Vidran.

„Nemulțumirile noastre vin și dinspre noua lege a salarizării, care nu are o grilă bine definită pentru angajații din administrația publică locală. Guvernul PSD lăsând la latitudinea primăriilor și consiliilor locale majorările salariale și sursele de finanțare pentru a le acoperi”, a mai declarat primarul.

  1. psd nu vrea cadastru la nivel national iar ue o sa taie subventiile pentru agricultura

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.