Vremea FEMEILOR: Florentina Horgea este NOUL PREFECT! Cine va fi SUBPREFECT

Vremea FEMEILOR: Florentina Horgea este NOUL PREFECT! Cine va fi SUBPREFECT

Guvernul a adoptat, în ședința de astăzi, o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți, între care și la Arad.

„Astfel, au fost aprobate două hotărâri privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Arad de către Pribac Cosmin-Valentin și, respectiv, a funcției publice de subprefect al județului Arad de către Horgea Florentina. Totodată, a fost aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Arad de către Horgea Florentina”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Prin această modificare rămâne vacantă funcția de subprefect, care ar putea fi cedată către ALDE, afirmă unele surse din mediul politic arădean.

  1. A auzit-o cineva vreodată vorbind pe Baba Cloanța asta? Știe cineva de vreo inițiativă a ei, o idee sau o realizare? Așa-i și Mihai Tudose, așa-i și Căprar. Oameni de paie, moluște la dispoziția șefilor! Valabil pentru toate partidele, nu numai pentru PSD.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.