Două comisii din cadrul DGASPC vor fi închise temporar

Două comisii din cadrul DGASPC vor fi închise temporar

Comisia pentru Protecția Copilului și Comisia pentru Evaluarea Persoanelor Adulte cu Handicap Arad se pregătesc de vacanță.

În fiecare an, în perioada estivală, cele două comisii care analizează dosarele de încadrare în grad de handicap pentru copii și persoane adulte din județul Arad intră într-o scurtă vacanță, informează DGASPC Arad.

Anul acesta, Comisia pentru Protecția Copilului Arad își încetează temporar activitatea între 17 iulie 2019  și 07 august 2019, în timp ce Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Arad se va afla în vacanță între 17 iulie 2019 și 09 august 2019.

Pentru a preîntâmpina orice disconfort cauzat persoanelor interesate să depună dosarele de reevaluare/evaluare Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță beneficiarii să aibă în vedere să depună în timp util dosarele de (re)evaluare, astfel încât să se respecte termenele prevăzute de lege pentru soluționarea acestora.

„Menționăm că în această perioadă atât Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, cât și Serviciul Secretariatul Comisiei de Protecția Copilului și a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap nu își întrerup activitatea, funcționând după programul normal de lucru”, declară Erika Stark, director general al DGASPC Arad.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.