Două FETE musulmane, BĂTUTE ÎN PLINĂ STRADĂ de un grup de tineri. S-a întâmplat în România! REACȚIA DURĂ a autorităților!

Două FETE musulmane, BĂTUTE ÎN PLINĂ STRADĂ de un grup de tineri. S-a întâmplat în România! REACȚIA DURĂ a autorităților!

Două tinere ce purtau văl islamic au fost agresate în plină stradă, în timpul zilei, de un grup format din trei băieți și două fete.

Tinerele, în vârstă de 18 ani, au fost bătute, fiind rănite la cap și la mâini, agresorii smulgându-le vălurile de pe față. Un trecător a intervenit pentru a le salva pe tinere de agresori.

Incidentul a avut loc, miercuri, pe o stradă din Capitală.

Una dintre fete a mers împreună cu părinţii la secţia de poliţie, însă, nu a depus plângere împotriva agresorilor.

Cu toate acestea, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe. Cazul a fost preluat de Secţia 8 de Poliţie a Capitalei. Agresorii nu au fost, deocamdată, identificați.

Oficialii Asociaţiei „Surori Musulamane” susţin că sunt îngrijoraţi de situaţia creată şi vorbesc despre „o portretizare eronată în media a atacurilor teroriste, nefăcându-se diferenţa între terorişti şi musulmanii de rând”.

„Musulmanii condamnă aceste acte teroriste şi condamnă violenţa.(…)Musulmanii aflaţi pe teritoriul României sunt paşnici, mai mult de jumătate dintre ei sunt cetaţeni români, născuţi şi educaţi aici. Nu ne dorim o divizare a societăţii române, ne dorim să traim în pace, la fel ca şi până nu demult, să nu mai auzim astfel de cazuri repetate”, susţin reprezentanţii Asociaţiei.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.