Două mii de arădeni au ieşit în stradă să-l susţină pe Victor Ponta

Două mii de arădeni au ieşit în stradă să-l susţină pe Victor Ponta

PSD Arad a organizat o manifestaţie de susţinere a lui Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte. Peste două mii de simpatizanţi, afirmă organizatorii, au participat, joi seara, la o plimbare în centrul oraşului, cu steaguri tricolore, trandafiri roşii şi un mesaj foarte clar: Victor Ponta preşedinte!

„Ne bucurăm că pe tot parcursul acţiunii, am fost întâmpinaţi cu simpatie şi încurajări de către arădeni. Entuziasmul susţinătorilor noştri şi încrederea arădenilor ne dau speranţa că duminică 16 noiembrie va fi o zi istorică pentru Arad şi pentru România, ziua în care regimul Băsescu ia sfârşit şi vom avea un preşedinte tânăr şi capabil, un preşedinte care va lupta pentru fiecare român: Victor Ponta”, precizează reprezentanţii PSD.

  1. aradean suta la suta 14 noiembrie, 2014, 10:22 am

    De prin ce sate adunati?
    Aradenii nu sunt comunisti!Asta e clar!
    Au venit din Teleorman?Din Calarasi?
    Doua mii?I-ati numarat bine?Nu cred!
    Mai faceti o data socoata!Nu au fost intampinati cu simpatie!PCR=PSD fara tagada!

    Raspunde
  2. de catre soferi sigur nu au fost intampinati cu simpatie…..si culmea…nici trecatorii nu au fost foarte entuziasmati

    Raspunde
  3. As fi votat iohanis dar cand l-am vazut de mana cu infractorul de falca mi-am schimbat optiunea. Vreau sa vad daca iese Ponta cum fuge falcosu de puscarie

    Raspunde
    • aradean suta la suta 14 noiembrie, 2014, 12:48 pm

      Stimate”H”pentru faptul ca nu-l agreati pe dl.Falca nu trebuie sa „sacrificati”o generatie…nu cred ca un om cu o cultura solida poate sa-l voteze pe „fiul”lui Iliescu si al puscariasului scriitor Nastase!
      Va rog revizuiti-va convingerile!
      Oricine este mai bun decat falsul Ponta!
      Nu uitati:PSD=PCR
      Cat despre Falca,fiti sigur ca va primi ce merita;insa daca veti vizita tara veti constata ca acolo unde primarii comunisti ai PSD-ului sunt la putere,localitatile sunt jalnice,ceea ce nu se poate spune despre Arad.

      Raspunde
    • sincer, sunt si eu foarte bucuros ca nu sunt in aceeasi barca cu H. Este de fapt X , marele necunoscut care nu gandeste ci voteaza. Bravo ma gaga, voteaza-l pe Marian Ovidiu, ca el te indeamna la Ponta ! Voteaza slugile comunismului si arata ce gunoi esti.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.