UPDATE/ Două TIR-uri s-au CIOCNIT în plin pe DN7: Ambii ŞOFERI sunt GRAV RĂNIŢI iar TRAFICUL este BLOCAT!

UPDATE/ Două TIR-uri s-au CIOCNIT în plin pe DN7: Ambii ŞOFERI sunt GRAV RĂNIŢI iar TRAFICUL este BLOCAT!

Accident grav la ieşirea din localitatea Bârzava, unde două TIR-uri s-au ciocnit. În urma impactului, şoferii ambelor autovehicule au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital.

La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, unul din Arad iar celălalt din Bârzava şi un echipaj de descarcerare de la detaşamentul din Bârzava.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, accidentul s-a produs după ce unul dintre autotrenuri a pătruns pe contrasnes unde a intrat în coliziune cu un alt autotren care circula regulamentar. Unul dintre şoferi a rămas prins în autovehicul, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare. Circulaţia în zonă este blocată, o parte din marfa din autotrenuri fiind împrăştiată pe şosea.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în judeţul Arad traficul rutier este întrerupt pe DN7 Arad – Deva, la kilometrul 484+800 de metri, în zona Bârzava, din cauza unui accident rutier care s-a produs în jurul orei 16,45 şi în care au fost implicate două autotrenuri. Până la degajarea drumului, recomandăm folosirea rutei ocolitoare A1 Arad – Timişoara, DN6 Recaş – Coşteiu, autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinţ – intersecţie cu DN68A), DN68A Dumbrava – Săcămaş – intersecţie cu DN7”, precizează reprezentanţii Poliţiei Române.

UPDATE/ „Accidentul a fost produs de un bărbat de 33 de ani din judeţul Maramureş care circula cu un autotren pe DN7 în localitatea Bârzava, pe sensul de mers dinspre Deva spre Arad. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (afară ploua torenţial) autovehiculul condus de acesta a acroşat parapetul de pe marginea drumului după care a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autotren condus regulemntar din sens opus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din Arad. În urma impactului, ambii conducători auto au fost grav răniţi fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, a precizat Ovidiu Liber, purătotrul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ trei ore.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.