Florin Farcaşiu: „Merele noastre şi cu perele lor fac mai mult decât PSD”

Florin Farcaşiu: „Merele noastre şi cu perele lor fac mai mult decât PSD”

După ce Curtea de Apel Timişoara a constatat, ca şi ultimă instanţă în caz, dizolvarea de drept a Consiliului Local Tîrnova, primarul comunei, liberalul Florin Farcaşiu, a declarat astăzi, la sediul PDL Arad, că este pregătit de alegeri parţiale anticipate.

Acesta a precizat că lista de candidaţi va fi stabilită la nivelul judeţean al Alianţei Creştin Liberale, pentru că la nivel local nu există, încă, aşa ceva. Chiar şi aşa, Florin Farcaşiu a atras atenţia că la întocmirea listei de candidaţi va trebui să se ţină seama de rezultatele ultimelor ture de alegeri, unde PNL a câştigat în faţa PDL. În plus, prin plecarea lui Ioan Baciş de la PDL, democrat-liberalii au mai pierdut 10 procente, lucru care s-a văzut la alegerile europarlamentare, când PNL şi-a zdrobit, la Tîrnova, adversarii politici.

„Îmi doresc să conlucrăm la Tîrnova în ceea ce priveşte formarea noului partid şi cred că vom avea rezultate foarte bune la alegeri”, a declarat Florin Farcaşiu.

Acesta a declarat că în maxim 90 de zile la Tîrnova vor fi organizate alegeri parţiale anticipate, „în care, împreună sau separat, vom bate rău PSD”.

Şi în privinţa alegerilor prezidenţiale Farcaşiu este la fel de optimist, spunând că „merele noastre (n.r. – ale PNL) şi cu perele lor (n.r. – ale PDL) fac mai mult mult decât PSD, fiind fructele câştigătoare ale noului partid (n.r. – noul PNL, format din fuziunea democrat-liberalilor cu liberalii)”.

  1. Nu mai prinzi tu alegerile in libertate, infractor ordinar ce esti. Te asteapta urna mobila la Popa Sapca.

    Raspunde
  2. pedelistii pulii iar comentati invidiosilor?

    Raspunde
  3. Gaby sa ma suga mama ta pe mine si pe toti pdlistii si ucrainienii din Tarnova.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.