Două webinare la UVVG Arad

Două webinare la UVVG Arad

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad pornește în forță anul academic 2022 – 2023.

Planificările marilor evenimente (congrese, conferințe, workshop-uri) au fost demarate, atât la facultățile din Arad cât și la filialele universității.

Printre evenimentele cu participare fizică, de câțiva ani au câștigat un loc important webinarele (întâlnirile în mediul virtual), care, în contextul pandemic au luat un avânt impresionant. Prin implementarea proiectelor de digitalizare, universitatea noastră a făcut față cu brio provocărilor pandemiei, (cursurile în online luând locul celor cu participare efectivă fără probleme), iar ca și „efect secundar benefic”, au putut fi organizate worksop-uri și întâlniri cu participanți din toată lumea, acest trend fiind menținut și în prezent.

Primele webinare ale anului universitar 2022 – 2023 sunt programate pentru 14 octombrie 2022, începând cu ora 09,00. Participarea este gratuită, cei interesați trebuie doar să acceseze linkul/codul QR al evenimentului.

Primul webinar, „International Conference of Intelligence, Security and Governance” ediția a II-a, este în parteneriat cu Fundația Șinca, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și Universitatea „Agora” din Oradea. Prima ediție a fost foarte bine primită de participanți, temele tratate fiind de mare interes pentru studenții noștri de la Studii de Securitate (Facultatea de Științe Socio-Umane, Educație Fizică și Sport), dar și pentru personalul din domeniile de ordine și siguranță publică.

Eventul va începe la ora 9.30, și va fi moderat de George-Marius Șinca, doctor în Relații Internaționale și Studii Europene. Pentru înscriere și alte informații accesați linkul https://tinyurl.com/s9rxhu29,  iar pentru a participa va trebui accesat linkul https://tinyurl.com/44n8mtvx.

Al doilea webinar, „Power Positioning & Tactics for Success”, va începe la ora 12, avându-l ca speaker pe prof. Mahdi Kleibo, de la Universitatea din Palestina.

Accesul la acest webinar se face prin linkul  https://uvvg.clickmeeting.com/webinar-power-positioning-tactics-for-success, care va deveni activ cu puțin timp înaintea întâlnirii.

Webinarele organizate de UVVG Arad se adresează studenților, absolvenților, antreprenorilor și tuturor celor care vor să ia pulsul celor mai cool eventuri din online, cu tematici diferite și abordări dintre cele mai diverse.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.