DOVADA clară că NICIUN AVION terorist NU A LOVIT turnurile gemene la 11 septembrie 2001

DOVADA clară că NICIUN AVION terorist NU A LOVIT turnurile gemene la 11 septembrie 2001

La 13 ani de la prăbușirea, la 11 septembrie, a turnurilor gemene cunoscute tuturor sub numele World Trade Center, există și în ziua de azi semne de întrebare majore legate de acest eveniment.

Dacă inițial opinia publică a fost manipulată să creadă că evenimentul a fost unul de origine teroristă, ulterior, numeroase voci au susținut că acesta a făcut parte dintr-un scenariu regizat de Casa Albă, iar evenimentele de la 11 septembrie au avut menirea să manipuleze opinia publică pentru ca guvernul american să aibă susținere pentru războaiele care urmau să fie declanșate.

Guvernul SUA avea nevoie acută de un motiv pentru a declanșa războiul din Afganistan și chiar l-a obținut dând vina pe teroriștii care amenințau securitatea națională.

Analizate şi studiate de atâţia ani de zile, imaginile pe care toată lumea le-a văzut la televizor nu par atât de credibile. În postarea de mai jos se pot vedea dovezi care demonstrează că tot ce am crezut iniţial nu era real.

https://www.youtube.com/watch?v=dgM6hjNedE0
Avionul cursei 175 pătrunde foarte uşor în al doilea turn al World Trade Center, fără să explodeze în momentul impactului.

Foto: dailymail.co.uk

  1. Trebuie sa fiti spalati pe creier sa afirmati prostiile astea… Dovada „clara”? Ce e „clar” in fabricatia asta? Ca arabii au bani si ca pot falsifica orice, dand vina pe Americani? Cheia oricarei diversiuni este sa te faca sa crezi ca e „parerea ta”.
    Ce ziarist tembel isi imagineaza ca un Guvern isi omoara mii de cetateni – pentru nu stiu ce motiv – si asta „nu rasufla” din interiorul organizatiei? Care militari ar fi executat porcaria asta fara sa se revolte? Asta e un film idiot ca si cei care il publica.

    Raspunde
  2. Cine crede asa ceva?
    Asta este o metoda de a sustrage atentia la ce atentat politic se pregateste in Romania?

    Raspunde
  3. Eram pe strada inca de cand primul avion a lovit primul turn. Apoi, l-am vazut, cu ochii liberi, pe al doilea. Sunt cineast si stiu cat de rudimentara e tehnica cinematpgrafica. pentru ca nu poate sa faca un ecran holografic 3D care sa acopere dintr-un oriozont in altul. BNumai niste idioti ca voi, care ati abandonat scoala in clasele 3-4 sitreti in stare sa credeti asemenea cretinisme. Sunteti cei mai mari cretini din lume si meritati sa fiti pusi la zid siimpuscati fara mila. Printre cei care au sa traga au sa fie si prietenii mei care si-au pierdut 3 copii in atac. Cretinilor! Pana nu va executa pe toti idioptii, pomenirea asta se va duce in cacat si va disparea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.