Dr. Zeno Moldovan, un vechi suporter al UTA-ei, despre faptul că jucătorii echipei iubite L-AU ÎNJURAT: „Simt un dezgust groaznic”

Dr. Zeno Moldovan, un vechi suporter al UTA-ei, despre faptul că jucătorii echipei iubite L-AU ÎNJURAT: „Simt un dezgust groaznic”

Incidentul de la sfârşitul meciului dintre UTA „Bătrâna Doamnă” şi CS Ineu, când mai mulţi jucători au încercat să sară gardul în tribună pentru a se răfui cu spectatorii care le-au contestat evoluţia, reprezintă o pată pe obrazul unei echipe care încearcă să calce pe urmele pline de glorie ale vechii echipe a Aradului.

Unul dintre cei care au fost vizaţi de furia jucătorilor este cunoscutul medic Zeno Moldova, un vechi suporter al echipei fanion a Aradului.

Iată ce a declarat acesta pe Facebook, la o postare a fotoreporterului Viorel Muscă, legată de incident: „Viorele, se spune ca „daca intri in cocina, te risti sa te murdareasca porcii”. Pentru mine, azi, sigur a fost ultima mea aparitie la un meci, pe stadion, cu UTA, cum bine stii, si multi o stiu, ca de prin 1963 am fost mereu si fizic si cu sufletul linga UTA, nu-mi va fi usor. Dar orice inceput are si un sfarsit. Ma voi desfata cu pozele tale. Cum nu am produs ceva, care sa justifice o asemenea reactie, cum multi spun: „nu-i foc, fara fum”, simt un dezgust groaznic. Nu credeam sa ajung sa patesc asa ceva, sa ma injure fotbalisti de liga a 3-a. Nu doresc pedepsirea nimanui, nu doresc scandal la club le urez sa aiba parte doar de ceea ce e mai bun. Cu suporterii cei tineri alaturi, fara mine!”

Foto: Facebook/Special Arad

  1. urat ce s_a intamplat. asemenea jucatori sunt huligani nu au nimic cu spiritul UTA

    Raspunde
  2. Pacat de acest incident, nimic nu este întâmplător daca acum câteva saptamâni fostele Glorii ale UTA ,au fost lasate acasa pt ca nu fac parte din noul proiect , am trăit o starea de umilită.Cine este acest Voicu care cred ca nu are cărți de colorat citite câte tomuri are domn Doctor.

    Raspunde
  3. UTA BD nu e UTA. si cu asta am spus tot din pacate….

    Raspunde
  4. acum se va vedea , adevarata fata a conducatorilor clubului UTA
    jucatorii implicati ,trebuie sanctionati drastic, pentru ca asa ceva nu sa mai pomenit la clubul fanion
    iar fata de domnul doctor Zeno Moldovan , atat clubul cat si jucatorii implicati trebuie sa-si ceara scuze publice
    si consider ,ca clubul ar trebui sa puna la dispozitia acestui om un abonament pe viata .

    Raspunde
  5. Echipă de bișnițari a lui cota,rusine.

    Raspunde
  6. huligani ca si suporterii care au legitimat clona lui Falca si PDL dandu-i palmaresul si sigla

    Raspunde
  7. S-a mai intimplat ceva asemanator chiar mai grav cind rugbystii antrenati de Serban au atacat dupa meci proprii suporteri cred ca sunt cam 10 ani de atunci pe fostul stadion Strungul.

    Raspunde
  8. asa se intampla cand din atletico faci UTA si din …… zbici

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.