Drifturi în fast-park-ul din Alfa

Drifturi în fast-park-ul din Alfa

Un tânăr care facea drifturi în fast-park-ul din zona străzii Luceafărului a stârnit mânia mai multor arădeni care locuiesc în zona respectivă.

Poliția Locală a fost sesizată în data de 13 iulie, la ora 21.30, de câțiva locuitorilor din cartierul Alfa care au reclamat faptul că la etajul fast-park-ului din arealul străzii Luceafărului, un tânăr făcea derapaje controlate (drifturi) la volanul unui autoturism marca Dacia Logan de culoare albastrã.

„Polițiștii locali au intervenit, identificându-l pe numitul M.D.E., de 19 ani, cu domiciliul în Arad, care a considerat parcarea publică loc de distracție și activități periculoase, provocând disconfort fonic și afectând siguranța cetățenilor din zonă. La sosirea echipajului de poliție, spiritele erau deja încinse, conflictul între susținătorii contravenientului și locuitorii prezenți, fiind în plină desfășurare. Tânărul a fost predat Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Arad, în jurul orei 22.20, timp în care s-a și aplanat situația conflictuală generată. În mod regretabil, manifestări similare au fost sesizate și în alte seri, ceea ce a sporit vigilența patrulelor de polițiști locali care și-au intensificat prezența în zonă. Apelăm la spiritul civic al locuitorilor municipiului Arad, reamintind faptul că fast-park-urile construite sunt componente ale unui obiectiv de investiții complex (Regenerare urbană în cartiere), realizat prin efortul locuitorilor și al administrației publice locale. Aceste construcții pot avea exclusiv destinația de parcări rezidențiale, aflându-se în grija societății RECONS, care administrează sistemul de parcări al orașului”, preciează reprezentanții Poliției Locale Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.