Drumurile publice ar putea fi protejate pe viitor prin intermediul unei legi

Drumurile publice ar putea fi protejate pe viitor prin intermediul unei legi

Deputatul liberal arădean Sergiu Bîlcea este inițiatorul unei legi care protejează drumurile publice.

Investițiile în drumurile publice trebuie protejate, prin întreținere corespunzătoare și sancționarea celor care le distrug prin nerespectarea regulilor. Aceasta este ideea de la care pornește inițiativa legislativă susținută de deputatul PNL Sergiu Bîlcea, prin care modifică legislația privind regimul drumurilor.

„Experiența din administrația locală m-a convins că nu este suficient să investim în drumuri, trebuie să avem grijă și cum le întreținem. Prin această inițiativă legislativă, propun creșterea cuantumului amenzilor pentru transportatorii care nu respectă legislația, nu respectă tonajul permis și distrug drumurile publice. Știu cât de greu este să duci un proiect de la obținerea finanțării la un drum reabilitat corect, este un efort susținut din bani publici și trebuie să ne asigurăm că nu este irosit prin lipsa de responsabilitate a unora. Le mulțumesc colegilor care au semnat inițiativa mea, printre ei se află și deputatul de Arad Glad Varga. Nu îmi doresc să dăm amenzi transportatorilor, ci să avem reguli respectate de toți, să descurajăm practicile prin care sunt distruse drumurile, să protejăm investițiile publice. Cred că vom reuși să creștem siguranța și confortul în trafic prin investiții în primul rând, dar și prin reguli care ne ajută să protejăm drumurile reabilitate”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

 1. Buna,
  Nici pe Marte nu arata drumurile publice mai rau ca la noi.
  Vorbesc despe o istorie de cca 5 ani de zile, adica Maderat-Buteni; Buteni- Varfuri, jud. Arad-Alios, etc.
  Protejati-le daca puteti, daca nu atunci mai bine silentio.

  Raspunde
 2. Sergiulica , nu fi penibil , stim cu toti ce si cat iti poate capul , tu nu esti in stare sa redactezi o scrisoare , d-apai sa modifici o lege?! Degeaba te strofoci , tu si Budhighaua , Bibi e jupanul !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.