După ce au devorat sângele arădenilor, ţânţarii sunt, în sfârşit, în vizorul administraţiei

După ce au devorat sângele arădenilor, ţânţarii sunt, în sfârşit, în vizorul administraţiei

Primăria Municipiului Arad anunţă că în perioada 20 – 22 iunie 2019, în intervalul orar 6 – 10 şi 19 – 22, se va derula – prin intermediul firmei specializate contractate în acest scop –, cel de-al doilea tratament de combatere a ţânţarilor.

Acţiunea se va desfăşura cu ajutorul aviaţiei utilitare.

„Substanţa utilizată este K- Othrine Profi EC 250. Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugaţi să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. Efectuarea tratamentelor este însă condiţionată de evoluţia fenomenelor meteorologice, prin urmare în cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile, programul va fi ușor modificat”, afirmă reprezentanţii Municipalităţii.

„Această etapă de tratament vine în completarea celei executate la începutul acestei săptămâni, mai exact luni şi marţi noaptea. Cele opt echipe ale firmei D. D. CHIM Deva, contractate de Primăria Arad pentru a desfăşura acţiuni de dezinsectie, au acţionat între orele 22 şi  7, pe aliniamentele stradale, în parcuri, scuaruri şi alte zone verzi de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Arad”, se mai arată în informarea Primăriei.

De remarcat, că arădenii s-au plâns în număr mare, în ultima perioadă, de atacurile ţânţarilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.