Un bărbat și-a amenințat cu moartea soția și soacra

Un bărbat și-a amenințat cu moartea soția și soacra

Polițiștii arădeni au emis, luni, două ordine de protecție provizorii.

Un ordin de protecție a fost emis de polițiștii Secției nr. 9 Rurală Sebiș, pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Sebiș, care și-a amenințat cu moartea soția și soacra. Acesta a amenințat de asemenea că va da foc casei în care acestea locuiesc, pe raza localității Dieci. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și violență în familie.

Pe raza localității Odvoș, o femeie de 42 de ani a fost victima agresiunilor soțului său în locuința comună a acestora, pe fondul consumului de alcool al bărbatului. Polițiștii Secției nr. 7 Rurală Lipova efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

În ambele cazuri s-a dispus evacuarea agresorilor din locuință, fiindu-le interzisă apropierea sau contactarea victimelor prin orice mijloace, pe o perioadă de 5 zile.

A încălcat ordinul de protecție provizoriu

Polițiștii Secției 2 Micălaca au emis, în seara zilei de 14 iunie, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani, din județul Vaslui, care și-a agresat verbal și fizic concubina, în imobilul în care locuiesc amândoi în chirie, pe raza municipiului. Bărbatul a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzisă apropierea la mai puțin de 200 de metri de victimă și contactarea acesteia prin orice mijloace. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În aceeași noapte, bărbatul s-a întors la locuința comună, prezența polițiștilor fiind solicitată de femeia de 42 de ani. Bărbatului i-a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.