După numeroase sesizări, o comună arădeană va avea, în sfârșit, un utilaj pentru deszăpezire

După numeroase sesizări, o comună arădeană va avea, în sfârșit, un utilaj pentru deszăpezire

Preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, insistă asupra importanţei achiziţionării de către Primărie a unui utilaj care sa disperseze nisip sau sare pentru dezghețarea drumurilor comunei şi satelor aferente.

Acesta ar rezolva, într-o mare măsură, problemele cu care se confruntă cetăţenii iarnă de iarnă, când pentru a se putea deplasa pe drumurile comunei sunt obligaţi să apeleze în mod primitiv la lopeţi pentru acţiunile de deszăpezire, spune Kempf.

„Am înaintat primarului Crişan o notă oficială pe această temă încă de anul trecut în luna ianuarie, ştiind exact ce dificultăţi am întâmpinat în toţi aceşti ani. După o luptă susţinută care a durat mult mai mult decât ar fi fost în mod normal necesar, a fost în sfârşit votată achiziţia unui astfel de utilaj care aduce Vladimirescu la starea de normalitate….măcar în acest domeniu. După cum am afirmat de nenumărate ori, optica, viziunea administraţiei liberale este greşită. Primăria preferă să recondiţioneze la infinit utilaje vechi, uzate, destinate unor lucrări de întreţinere şi deszăpezire, în loc să achiziţioneze agregate noi cu bani de la Uniunea Europeană. Victime cad în fiecare an locuitorii comunei, pe care Ioan Crişan îi obligă să trăiască în «comuna primitivă» fiind complet depăşit de situaţie. Şmecher însă şi pus pe învârteli cum îl ştim edilul menţine această stare de fapt pentru a alimenta buzunarele unor firme de mentenanţă din zona PNL. Este mult mai simplu pentru aceşti domni isteţi să recondiţioneze, chiar forţat utilaje uzate, destinate unor lucrări edilitare, decât să achiziţioneze unele noi, moderne. Mai ales că se lasă şi cu profit în teritoriul clientelei liberale. Pentru binele obştei, asemenea practici sunt extrem de nesănătoase, mai ales că Vladimirescu este comuna cu cel mai mare buget din judeţul Arad. Toate aceste jocuri murdare trebuie să înceteze şi este cazul să intrăm într-o normalitate administrativ-gospodărească!”, spune consilierul local al PSD, Francisc Kempf, preşedintele PSD Vladimirescu.

 

Foto reprezentativă: arhivă

  1. NEAMTULE minti respirind ,tu nu faci mare lucru pentru cetatenii care ti-au dat votul lor,dar s-au inselat amarnic.TU PUI DOAR PIEDICI.Esti tare ipocrit,nu votezi bugetul local si spui ca tu ai sustinut sa se achizitioneze un asemenea utilaj. MINTI,MINTI SI IAR MINTI.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.