După un JAF ca-n Vestul Sălbatic, polițiștii au „periat” tot orașul (FOTO)

După un JAF ca-n Vestul Sălbatic, polițiștii au „periat” tot orașul (FOTO)

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier, Biroul Protecția Animalelor și polițiștii orașului Chișineu-Criș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad, au desfășurat, duminică, o razie în orașul Chișineu-Criș, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Pusă în scenă la câteva zile după jaful ce a avut loc la o sală de pariuri din oraș, potrivit IPJ acțiunea a avut drept scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, respectarea prevederilor legale pe linia sistemelor de securitate, respectarea regimului armelor și munițiilor, respectarea legislației privind deținerea câinilor și reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

„În cadrul activității au fost legitimate 296 de persoane și verificate 274 de autovehicule, fiind aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 65.417 lei. Au fost reținute 6 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatricule. Totodată, au fost verificate 14 societăți comerciale, șapte obiective asigurate cu pază, patru deținători de arme și 19 deținători de câini din rasa ogar”, transmite IPJ Arad.

De remarcat, că astfel de acțiuni au caracter permanent și de desfășoară periodic, atât în județ cât și în municipiu.

  1. Este esențial ca forțele de ordine să răspundă prompt și ferm în fața astfel de infracțiuni și să asigure protecția comunității. Eforturile lor de a investiga și de a-i aduce pe cei responsabili în fața justiției sunt demne de laudă. Sper ca astfel de incidente să fie înțelese drept o amintire a necesității de a continua colaborarea între autorități și comunitate pentru a menține un mediu sigur și prosper pentru toți cetățenii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.