VAR nedrept, din nou, cu UTA în partida cu FCU Craiova! Baraj cu Gloria Buzău (VIDEO)

VAR nedrept, din nou, cu UTA în partida cu FCU Craiova! Baraj cu Gloria Buzău (VIDEO)

UTA a fost văduvită din nou de cele trei puncte pe care le-ar fi meritat în partida cu FCU Craiova 1948, la fel ca și în alte partide în care s-a intervenit eronat, din camera VAR, în detrimentul „Bătrânei Doamne”.

Victimă a fost, din nou, Vergiliu Postolachi, atacant căruia i se anulează pe bandă rulantă reușitele în urma unor – le-am putea numi – dispoziții venite din camera VAR. Chiar și fostul arbitru Marius Avram, prezent în studioul DigiSport 1, a declarat că VAR-ul a semnalizat eronat un presupus fault al atacantului arădean care a dus la anularea golului al doilea al „Bătrânei Doamne”.

UTA a remizat cu FCU Craiova în ultima etapă din play-out și va disputa barajul de menținere în Liga I cu Gloria Buzău.

  1. De fapt în ultimile trei etape i-au fost LUATE 4 puncte. Le-au dat în schimb celor din Pitești 5 puncte. Au scos ieri doi jucători de la Petrolul și le-au făcut rost de un meci de baraj. Cu astfel de organizare în fotbalul din România nu e de mirare că suntem pe nicăieri.

    Raspunde
    • FRF, CCA, conțin în rândurile lor,pramatie prost pregătite, unde interesele de grup sunt primordiale! În ultimă etapă arbitraje discreționare, unde miza cea mare era salvarea de la retrogradare a lui FC Argeș! „Penaltiul” de tot râsul dat lui U, a fost de tot râsul,

      Raspunde
  2. Aseară, în schimb am putut vedea „calitatea” unor jucători. Un portar care se face că este interesat de o minge venită prin spațiu și un fundaș grăbit să dea o minge adversarului. Exact când ai lui se pregăteau de un atac și ocpuaseră deja poziții aproape de poarta farului. „Ceva” nu a fost cușer la meciul lui Gigi de aseară. Plus că arbitrii de linie nu au văzut out-uri în favoarea Stelei, și au lăsat fazele în avantajul lui Hagi. Sigur că nu acesta a fost meciul decisiv dar vom vedea cât de buni vor fi la toamnă. Cu laudele lui Hagi ne-am cam ofilit. De fapt o campioană în România este exact ca un chior într-o țară a orbilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.