E din Constanța, dar s-a „ÎNDRĂGOSTIT” IREMEDIABIL de Arad! Ce a rezultat din această iubire față de orașul nostru (GALERIE FOTO)

E din Constanța, dar s-a „ÎNDRĂGOSTIT” IREMEDIABIL de Arad! Ce a rezultat din această iubire față de orașul nostru (GALERIE FOTO)

Silvia Stamatescu vine de departe, chiar din capătul celălalt al țării, din Constanța.

Ea iubește pictura, artă pe care o practică cu multă pasiune și dăruire, iar în ultima perioadă una din muzele sale a fost chiar orașul nostru.

Pictorița spune că locuiește în Arad de doi ani, și că s-a îndrăgostit de peisajul citadin al urbei, iar din această dragoste s-au născut numeroase tablouri deosebite.

„La sfârșitul anului…în Ajunul Crăciunului…se împlinesc doi ani de când locuiesc în frumosul…și liniștitul Arad…Din primul moment…m-am «îndrăgostit» de peisajul citadin al Aradului…cu multitudinea clădirilor vechi cu parfum arhaic…și verdele în zeci de nuanțe… prezent peste tot…fie de-a lungul Mureșului șerpuitor…fie în grădinile parcurilor cochete…Și…această dragoste «târzie»…. pentru toată această frumusețe…eu mi-o manifest…așa cum mi-am manifestat-o peste tot pe unde am «trecut» în peregrinările mele … PICTÂND…”, spune Silvia Stamatescu.

Lucrările pictoriței se găsesc și pe Facebook, pe pagina Expoziției sale virtuale: https://www.facebook.com/expozitie.pictura.silvia.stamatescu/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.