Anunț IMPORTANT pentru arădenii care beneficiază de ALOCAȚIE pentru susținerea familiei

Anunț IMPORTANT pentru arădenii care beneficiază de ALOCAȚIE pentru susținerea familiei

Direcția de Asistență Socială (DAS) Arad a dat publicității un anunț în atenția beneficiarilor de alocație pentru susținerea familiei.

În conformitate cu prevederile legii nr. 277/2010, titularul dosarului de alocație pentru susținerea familiei are obligația de a depune la dosarul respectiv, la începutul anului școlar, o adeverință eliberată de unitatea de învățământ la care sunt înscriși copiii, care să ateste că aceștia frecventează o formă de învățământ organizată potrivit legii, dacă beneficiază sau nu de bursă școlară și nu au repetat anul școlar 2017-2018.

Adeverința mai trebuie să conțină numele și prenumele copiilor, precum și codul numeric personal al acestora.

„În cazul neprezentării acestei adeverințe, până la data de 25.10.2018, dreptul la alocația pentru susținerea familiei încetează în luna următoare celei în care beneficiarul nu îndeplinește respectiva condiție”, informează OAna Pârvulescu, directorul DAS Arad.

  1. forma de viata oana parca nu avea bani pentru parcare si folosea certificatul de handicap a sotului, e bine cand ai pile si prinzi post de director si o arzi inteligenta, ai sau nai bani de parcare? ai 2lei?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.