E o boală! O nimfomană povestește iadul prin care a trecut: „De cinci ori pe zi nu era de ajuns!”

E o boală! O nimfomană povestește iadul prin care a trecut: „De cinci ori pe zi nu era de ajuns!”

Deși este încă privită ca un subiect tabu, dependența de sex este o tulburare psihică ce provoacă haos în viața celor afectați.

O femeie de 37 de ani și-a făcut publică povestea, pentru a atrage atenția asupra acestei afecțiuni.

Rebecca Barker din Marea Britanie a intrat în depresie după nașterea celui de-al treilea copil, în 2012. Lucrurile s-au agravat foarte mult după doi ani, când a început să aibă probleme cu partenerul de viață și a fost nevoită să se mute în altă țară.

Ea spune că era măcinată de gânduri negre și că a început să se folosească de sex pentru a se simți mai bine. Cu timpul, lucrurile au scăpat de sub control, iar Rebecca se gândea doar la sex toată ziua.

Femeia recunoaște că ajunsese să întrețină relații intime de cinci ori pe zi, însă tot i se părea că nu e de ajuns. Ea susține că era împlinită doar atunci, iar după 10 minute cădea din nou în depresie și mai avea nevoie de „încă o doză”.

Partenerul ei a început să-și pună semne de întrebare și a bănuit că îl înșeală, ceea ce nu era adevărat. El nu a mai făcut față dependenței acesteia și cei doi au decis să se despartă.

Rebecca a făcut terapie și a mers și la psihiatru, unde i-a fost prescris un tratament. Femeia spune că a ajuns să se izoleze de lume, dar cu ajutorul medicamentelor și cu schimbarea stilului de viață, acum se află pe drumul cel bun și reușește să-și țină adicția sub control.

Sursa: BBC

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.