E OFICIAL: Cine sunt candidaţii USR la Consiliul Local Municipal

E OFICIAL: Cine sunt candidaţii USR la Consiliul Local Municipal

USR Arad a desemnat, prin votul membrilor organizației municipale, candidații pe care îi va susține pentru ocuparea mandatelor de consilieri locali ai orașului nostru.

Votul s-a desfășurat pe o perioadă de trei zile, de vineri până duminică. Candidații s-au prezentat electorilor atât în mediul virtual, depunând online CV-urile și câte o scrisoare de intenție, precum și direct, susținându-și candidatura în cadrul Adunării Generale a organizației locale Arad.

Primele 15 poziții sunt ocupate după cum urmează:

1              Vlad Sergiu Cosmin

2              Săbău Daniela Arieta

3              Vlad Codrin Dacian

4              Costea Cătălin Ioan

5              Stana Florin Sebastian

6              Dumitraș Flavius

7              Chifa Ioan

8              Toma Ovidiu

9              Drecin Bogdan

10            Stanciu Ionel

11            CismașIzabella

12            Stan Ion

13            Paveloiu  Dorin Alexandru

14            Țibulcă Cosmin Traian

15            Pantin Vlad

Sergiu Cosmin Vlad, președinte USR Arad, a declarat: „Le mulțumesc tuturor colegilor care au concurat, au organizat și au votat în această competiție. A fost un efort al întregii organizații și sunt mândru că USR Arad trimite în lupta pentru Consiliul Local oameni competenți și mai ales integri. Problema actualei guvernări locale este că a făcut mai multă politică decât administrație, că a pus interesul personal înaintea celui comun, al orașului. Astfel am ajuns să ne depopulăm, lipsa unei perspective obligându-i pe mulți arădeni să plece din oraș. USR își propune tocmai să inverseze acest fenomen, cu o echipă capabilă și cinstită, dispusă să muncească pentru binele comunității. Vom avea și viziunea și energia și competența să facem acest lucru.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.