E oficial: UTA se MUTĂ din Arad! Unde va disputa Bătrâna Doamnă partidele de pe teren propriu

E oficial: UTA se MUTĂ din Arad! Unde va disputa Bătrâna Doamnă partidele de pe teren propriu

Așa cum NewsAr.ro anunța încă de ieri, UTA nu își va mai disputa la Arad partidele de pe teren propriu, Bătrâna Doamnă urmând să ia drumul „bejeniei” până când autoritățile vor fi în stare să ofere un minim de condiții echipei fanion a Aradului.

Iată anunțul oficial al clubului:

„După o analiză profundă referitoare la situația terenurilor din municipiu, dar și a lucrărilor de modernizare planificate, clubul UTA a decis că echipa va disputa meciurile rămase din returul stagiunii 2016-2017 pe arena din Șiria.

Motivele principale sunt:

1. Eliberarea cât mai rapidă a arenei Motorul, pentru a putea fi începute lucrările de modernizare pe care le dorim încheiate înaintea începerii sezonului 2017-2018.

2. Pe actualul gazon ale arenei Gloria, montat recent, nu s-a practicat fotbal până în prezent și nu cunoaștem cum va răspunde solicitărilor. Gloria rămâne în atenția clubului nostru pentru antrenamentele primei echipe, dar și pentru copii și juniori.

Informăm publicul că asigurăm transport gratuit, cu autocare, la toate jocurile echipei ce se vor desfășura la Șiria. Plecarea acestora va avea loc cu o oră înaintea fiecărui meci, de la Podgoria, din fața fostei cofetării ”Mimoza”.

Posesorii de abonamente vor avea locuri rezervate în tribună. Capacitatea stadionului din Șiria va fi extinsă până la aproximativ 1100 de locuri.

Meciul amical cu formația FK Dinamo Pancevo are loc duminică, 19 februarie, ora 13:30, pe «Motorul»”.

  1. Falca sa te muti si tu la Brad!!!! definitiv!

    Raspunde
  2. Suntem un municipiu de toata … jalea cu un primar si o administratie de toata … decalotata, dar suntem de o fudulie rara cum n-am fost de cand e Aradul Oras Liber Regesc de pe vremea Imperiului Habzburgic cu capitala la Viena

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.