Femeie RĂPITĂ de pe stradă, într-un oraș din România. Ce au surprins camerele de luat vederi (VIDEO)

Femeie RĂPITĂ de pe stradă, într-un oraș din România. Ce au surprins camerele de luat vederi (VIDEO)

O femeie a dispărut în timp ce se îndrepta spre serviciu, luni dimineața, familia susținând că aceasta ar fi fost răpită, ipoteză formulată în baza imaginilor suprinse de camerele de luat vederi.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, oamenii legii au fost sesizaţi despre dispariţia Mariei Budeanu, în vârstă de 57 de ani, din Timişoara. Conform informațiilor oficiale, femeia ar fi plecat de acasă, luni dimineaţa, în jurul orei 6,20, dar nu a mai ajuns la serviciu.

Familia femeii crede că aceasta a fost răpită, mai ales că a fost abordată de un bărbat în urmă cu câteva zile, care i-a propus să meargă la un suc, dar Maria Budeanu l-a refuzat.

Pe imaginile filmate de camerele de supraveghere ale unor magazine, publicate pe Youtube de Tion.ro, se poate observa că femeia era urmărită de doi bărbaţi în timp ce se deplasa spre serviciu.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmite IPJ Timiş.

Video: Youtube.com/Tion.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.