ELECTORAL/ Evoluţie, dar s-o vedem şi noi

ELECTORAL/ Evoluţie, dar s-o vedem şi noi

Dintr-o anumită perspectivă, aceste alegeri seamănă cu cele din 1990. Și atunci, și acum, securiștii, sau cum se vor mai numi, n-au vrut și nu vor să intre în front. Așa pur și simplu, că a lor e mai cu moț. Atunci dețineau informații despre cum se pot face bani repede, acum dețin informații despre cine a făcut bani repede, dar mai ales despre cum i-a făcut. Atunci s-au împrăștiat, în urma unui ordin pe unitate, prin toate partidele, acum sunt prin toate serviciile, și mai rău, prin toate instituțiile. Atunci își cam făceau de cap, acum sunt strâns uniți pentru cauze de interes. Cineva le-a găsit aproape fiecăruia vulnerabilități și astfel avem gașca cu șefu-n suflet. De care se pare că României îi este tot mai greu să se scape. A reușit în 2012, dar gașca s-a cabrat și, cu ajutorul altor vulnerabili, a mai primit aer.

În aceste zile, doar bolnav de prostie cronică să fii și să nu înțelegi ceea ce se mai manipulează prin Românica. Sau mă rog, o parte din manipulare. S-a pus de o fuziune mai în vară cu bătaie pe perpetuarea aceluiași sistem de non-valori la butoane, acoperit de singurul partid istoric rămas în viață prin bunăvoința stăpânului, care a considerat că îi va servi cândva, la ceva. Și momentul este acesta. În PNL s-au „vărsat” spoliatorii, cu nume și prenume, dintr-un partid ce a făcut carieră din criza economică aflată în capul lor, dar mai ales din neputința și naivitatea românilor. Cum se poate traduce politic această alianță, zic ei de dreapta, decât încercare de prostire a electoratului? Adică, Blaga dacă și-a luat costum de astronaut, înseamnă că va și zbura în cosmos, sau doar dă din aripi și pufăie încercând să facă tumbe pe pistă? Chiar crede el că poate prosti ardelenii cu neamțul care face lucrul bine? Hanți cântă și el doar o toamnă, după care devine recuzită. Poate, dacă la ei ar fi cărțile încă 30-50 ani, se alege cu medalia „erou al conjuncturii” și îl vor uita și cei cu prescripțiile. Până la urmă cam aceasta este strategia. Băsescu strigă pe uliță că îl doare la lingurea de năzdrăvana din Buzău, dar ochiul (habar n-am care) îi este pe „victima” ce nu este lăsat în pace de răii din sistem. Și dacă ar încerca să se mire, tot nu i-ar reuși având în vedere fața-i malefică. Așa că, zice el, la mai mare în turul 2, cu rețetele binecunoscute din 2009. Iar socoteala este cam așa: prezență mai mică cu avantaj la electorat disciplinat și bine controlat pentru a apropia procentele. Acestea, gata apropiate, sunt malaxate de șmecheri în așa fel încât unele secții de votare să se închidă când trebuie. Adică după vreo câteva zile. Semnalul l-au dat cei care stau încă pe cai mari și fac din referendum teama de a mai vota. Cui îi arde să umble cu noaptea-n cap? Așa că li se năzare unora că e timpul de a se aplica legea. Ar fi fost credibili dacă dosarele cu „lăcrămații” pentru voturi multiple și comandate în favoarea agramatei din Parlamentul European sau cele din ambasadele României din 2009 ar fi ajuns pe mâna vreunui judecător.

Românii trebuie să se gândească mai mult decât în duminica orbului din anul 1990. Votând pe neamț, veți mai întârzia stoparea declinului moral în care națiunea noastră este tot mai cufundată. Klaus se traduce în românește, Băsescu, Udrea, Falcă, Videanu, Berceanu, Blaga, Boc și încă mulți alții ca ei.

Tăriceanu înseamnă o șansă. La BUNĂSTARE dar și la RESPECT. Unii față de alții și toți față de țară. Care merită mult mai mult decât lichelele, cu care din păcate, am început să ne obișnuim.

VOTAȚI FĂRĂ TEAMĂ CĂLIN POPESCU TĂRICEANU!

NUMĂRUL 13 PE BULETINUL DE VOT.

PLR ARAD

  1. mare dreptate ai monser.

    Raspunde
  2. Votam Tăriceanu, Inimă Zburdalnică !Votam poziția 69! Uraaaa si la gara!

    Raspunde
  3. CUM DRACU SA INCHEI IN FELUL ALA” votati fara teama” DRAGILOR DACA CEI DIN ECHIPA LUI TARICEANU AR VEDEA ASA CEVA V-AR DESFIINTA IMEDIAT, SUNTETI DE-A DREPTUL PAPTETICI, CU ASEMENEA TEXTE NU PUTETI TRECE DE 3%.

    Raspunde
  4. Haideti sa fim realisti, cu totii am trait mai bine in 2004-2008 , vremurile bune pot reveni , noi votam TARICEANU presedinte.

    Raspunde
  5. Vremuri foarte bune pe vremea lui Tariceanu un om serios si capabil

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.