Mircea Purcaru, „spaima” CJA

Mircea Purcaru, „spaima” CJA

Lui Mircea Purcaru (consilier judeţean, şef la Partidul Conservator, şef la Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii – filiala Arad şi, cu voia guvernului, şef la ANIF Arad) se pare că nu-i fac bine toate aceste funcţii. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă, care a aplecat urechea la şuşotelile de pe holurile Consiliului Judeţean. Aşa a auzit că Mircea Purcaru ar fi ameninţat funcţionarii din CJA cu controale de pe la diverse instituţii. Şi nu numai funcţionarii! Ameninţările ar fi fost formulate şi în „Comisia pentru strategii de dezvoltare, cooperare interinstituţională şi integrare europeană”, din care face parte. Asta dacă nu cumva vorbesc prostii colegii săi consilieri, care cred că lui Mircea Purcaru i s-a cam urcat puterea la cap.

Noi nu credem, neapărat, tot ce se spune, dar dacă gura lumii vorbeşte…

  1. Purcaru face si el ce stie mai bine umbla cu pâra. e pârâciosul consiliului asa i se spune

    Raspunde
  2. Daca s-ar face un concurs cu titlul Retardatul Politic al Aradului am avea o mare problemă! Ar fi egalitate intre acest individ si Ciupe Lant Gros. Prostia e infinita si nu poti avea criterii de departajare….

    Raspunde
  3. Ce asteptari putem avea de la tine, avorton Coius, de nici un fel desigur , excrementule social care esti….gunoiule Acl-ist.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.