Elevă VIOLATĂ la Arad! Autorul, un MONSTRU cu chip de om, a fost ARESTAT

Elevă VIOLATĂ la Arad! Autorul, un MONSTRU cu chip de om, a fost ARESTAT

Poveste șocantă la Arad, unde o adolescentă de 14 ani a fost violată de propriul tată. Acesta era băut și viziona filme erotice.

Potrivit Biroului  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad, procurorii arădeni au dispus, la data de 8 februarie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de tatăl biologic al fetei, cu privire la comiterea infracţiunii de viol.

Cercetările anchetatorilor au scos la iveală că în cursul lunii decembrie 2016, aflat la domiciliul său şi profitând de faptul că în imobil se afla doar el şi fiica sa minoră, după ce a consumat băuturi alcoolice, concomitent cu vizionarea unor filme erotice, bărbatul a întreţinut, prin constrângere, acte sexuale orale cu fiica sa minoră.

Propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost admisă de judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8 februarie.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.