UPDATE: Elevii arădeni, în MARE PERICOL în fiecare dimineață. Ce a DECIS Primăria

UPDATE: Elevii arădeni, în MARE PERICOL în fiecare dimineață. Ce a DECIS Primăria

O problemă din municipiu ce a fost sesizată de sute de cetățeni pare că nu se mai rezolvă.

Este vorba despre iluminatul public, care se stinge dimineața devreme, înainte ca elevii să apuce să meargă la școală. Foarte mulți dintre ei merg pe jos, nu cu mașina, iar fiind beznă se află într-un adevărat pericol,  mai ales pe străzile lăturalnice.

De această situație s-au plâns nenumărați arădeni, care spun că atunci când plouă sau este ceață, este cu atât mai rău că iluminatul stradal este oprit prea devreme. Inclusiv șoferii sunt afectați de vizibilitatea redusă.

Ei solicită administrației locale să schimbe programul de funcționare a iluminatului public, pentru ca străzile să fie iluminate atunci când elevii merg la școală.

De asemenea, o „anomalie” observată de mulți este faptul că atunci când este lumină naturală, de exemplu la ora 17:00, iluminatul public funcționează…

Pentru a afla care este poziția Primăriei cu privire la această problemă, am solicitat informații purtătorului de cuvânt, Ralu Cotrău. Potrivit acesteia, problema a fost soluționată.

„Primăria Municipiului Arad și operatorul care asigură iluminatul public în oraș au decis să dea curs sesizărilor pe tema iluminatului stradal. Prin urmare începând cu marți dimineață, când s-au operat modificări în soft, ora de închidere automată a iluminatului public a devenit 7:55, în loc de 7:40, cum era până acum. Ora de aprindere a rămas 17:25”, a declarat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

Sursa foto: Vocea Strazii Arad Romania

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.