Este PANICĂ la Sebiș, unde un bărbat întors din Spania este suspect de îmbolnăvire cu noul coronavirus (UPDATE)

Este PANICĂ la Sebiș, unde un bărbat întors din Spania este suspect de îmbolnăvire cu noul coronavirus (UPDATE)

Este panică în orașul arădean Sebiș, unde un bărbat recent întors din Spania este suspect de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Potrivit primelor informații, este vorba despre I. M., un sexagenar, membru al comunității penticostale din oraș, care a prezentat simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2. Acesta s-ar fi întors din Spania în urmă cu aproximativ două săptămâni, împreună cu soția sa.

Există suspiciunea că bărbatul nu ar fi respectat izolarea la domiciliu și ar fi fost văzut la cumpărături, ceea ce a băgat în sperieți tot orașul. Avem confirmarea, din surse medicale, că acesta figurează în prezent în evidențele secției de Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Rămâne de văzut dacă bărbatul este infectat cu SARS-CoV-2 sau este vorba despre o altă boală.

UPDATE: Surse din familia bărbatului susțin că testul acestuia a ieșit negativ. În plus, acesta ar fi respectat autoizolarea la domiciliu.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. Da test nu-i faceti

    Raspunde
  2. Ati merita sa va fie blocat site-ul. Ce panica? Va place sa dati mizerii non-stop. Aveti cateva click-uri in plus la ads? Sper sa va inchida si pe voi.

    Raspunde
  3. Dati nume, desteptilor! Astfel cei care au intrat in contact cu el macar sa stie sa isi ia masuri de preventie!

    Raspunde
    • Preventia trebuialuata inainte desteptule cu manusi masca, stat in casa. Nu dupa! Cata minte sa ai sa spui asa ceva. Cati am vazut in oras cu manusi? Poate doar in ultimele doua zile. E jalnic .

      Raspunde
  4. nu sunt prostii dar nu au dat numele ca nu e voie. oricum il stie tot orasul inca de la amiaz

    Raspunde
  5. Scrie clar inarticol ca e suspect. La cum au gestionat autoritatile romanesti criza cred ca suspecti suntem toti!!

    Raspunde
  6. E unchiul meu. Nu se știe încă dacă are sau nu dar vreau sa va spun ca nu a ieșit deloc din casa in aceasta perioada. Inclusiv pâinea i-a fost adusă și lăsată la usa sa o ia singur. Nici el și nici soția lui nu au ieșit din casa .

    Raspunde
  7. Nu reușesc sa afu nr de tel de la ziar sa ii pun pe ăștia sa șteargă minciuna .

    Raspunde
  8. Ajutați-ma cu un număr de telefon de la mincinoșii de la ziar dacă găsiți voi.Multumesc

    Raspunde
  9. Chiar ii rog pe ăștia care au scris articolul sa ma sune la 0745945145 dacă vor detalii. Sa lase “sursele lor.”…..

    Raspunde
    • Lucian, nu e vorba despre minciuna aici, lucram cu informatii neoficiale pentru ca NIMENI dintre cei care ar trebui sa le ofere oficial nu o face. Nu am dat nume si nu am spus că este bolnav, ci doar ca e suspect. Ne bucuram, sincer, daca testul a iesit negativ.

      Raspunde
      • Minciuna e ca a fost văzut la cumpărături . Va place sa faceți panica sa va citească lumea. Încă nu e confirmat dacă e sau nu pozitiv dar in urma cu o ora am vorbit cu el și se simțea mai bine .

        Raspunde
      • Imaginați-va cum se simte omul când e la necaz și “presa” te acuza ca nu ai respectat carantina. Te suna cunoscuți și tu încerci sa le spui ca ești om căruia ii pasa de comunitatea in care trăiește și încerci sa justifici nevinovația ta . Sebisul e un oraș mic și se poate face panica ușor și ușor te condamna și lumea. Frumos ar fi sa scrieți un articol corect de aceasta data . Aștept articolul sa văd dacă aveți caracter sau doar vreți sa va citească lumea.

        Raspunde
      • Cele doua comentarii sunt scrise de mine. Lucian

        Raspunde
  10. Santeti de groaza, va trebuie motive de bârfă. Stați liniștiți, s,a făcut testul și e negativ. Stati acasă și rugativa pentru cei care trec prin necazuri și pentru tara. Familia aceasta ar trebui felicitată pentruca nimeni nu le,a impus izolarea, au făcut,o de bunăvoie , iar cei care au împrăștiat vești false ar trebui sa fie pedepsiți de lege. Dacă toți ar fi respectat izolarea că ei, azi nu ne,am fi confruntat cu aceasta pandemie. Sa le fie rușine celor care au spus atâtea minciuni la adresa acestei familii

    Raspunde
  11. Eu Elena Vesa am scris comentariu de jos

    Raspunde
  12. Nu m-a sunat nimeni de la newsar.ro pana acum . Poate e mai bine ca au zis ca a umblat prin oraș ca așa sta lumea in casa .
    Au făcut bine fără sa vrea

    Raspunde
  13. Aceste 2 pers sunt din localitatea Salajeni

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.