În timp ce zone întregi din Europa sunt sufocate de gunoaie, Aradul are asigurat în continuare serviciul de salubrizare

În timp ce zone întregi din Europa sunt sufocate de gunoaie, Aradul are asigurat în continuare serviciul de salubrizare

Gestul RETIM de a continua ridicarea deșeurilor din municipiul Arad și zona adiacentă trebuie salutat, mai ales că în multe orașe din Europa gunoiul zace neridicat pe străzi, afectând viața populației și așa lovită de pandemia de coronavirus.

Dailymail.co.uk a publicat situația disperată în care se regăsesc mai multe localități britanice în care societățile de salubrizare nu au mai ridicat gunoiul menajer (foto) sau pe cel rezultat din grădinile oamenilor.

Articolul complet poate fi citit AICI.

De remarcat, că echipele de colectare ale RETIM depun eforturi deosebite pentru a asigura respectarea orarelor obişnuite de colectare a deşeurilor şi, astfel, programele şi orarele de colectare rămân, deocamdată, neschimbate. Deşi s-au luat măsuri de siguranţă pentru protejarea echipajelor, acestea sunt expuse zilnic riscului de îmbolnăvire. De aceea, RETIM face un apel către cetăţeni să nu le expună la pericole prin contact direct sau prin nerespectarea măsurilor de igienă şi de colectare separată.

 

  1. autoritatile tebuiesc sa intervina impotriva scormonitorilor de gunoaie.acesti nemernici nu respecta nicio o regula . locul lor este in lagar.

    Raspunde
  2. Moana, acuma incapabili ăștia își fac propaganda. REtim e sub orice critica, ar fi culmea sa nu mai ridicați gunoaiele tocmai în Arad

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.