„ESTE ÎN VIAŢĂ.” Informaţie de ULTIMĂ ORĂ despre Codruţ Marta

„ESTE ÎN VIAŢĂ.” Informaţie de ULTIMĂ ORĂ despre Codruţ Marta

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat, la B1TV, că fostul şef de cabinet al preşedintelui ANAF Sorin Blejnar, dispărutul Codruţ Marta, „este în viaţă”.

Potrivit lui Schwartzenberg, „există dovezi concrete că este în viaţă bine, merci”.

Omul de afaceri fusese la un moment dat suspectat de uciderea lui Codruţ Marta, dar nu a fost pus sub acuzare. Iată ce a declarat despre aceasta, la B1TV: „Eu am considerat că dacă sunt nevinovat, nu văd de ce să mă dus să-mi spăl rufele în public. Ori eşti pus sub acuzare, ori nu şi când eşti pus, ai de răspuns. (…) Codruţ a fost, este şi va fi prietenul meu, sper că este bine unde este. N-am avut un diferend cu el niciodată. (…) Sunt convins că este în viaţă. Nu am avut niciodată vreun motiv, vreo râcă, vreo cauză. Speculaţiile sunt posibile”.

Elan Schwartzenberg a mai declarat că Marta a dispărut deoarece ar fi primit informaţii – chiar cu o zi înainte, la el acasă – că urmează să fie arestat. „Nu sunt îngrjorat pentru soarta lui Codruţ Marta. Poate că şi el la un moment dat în viaţă a primit o informaţie punctuală că a doua zi dimineaţa urma să fie luat de acasă. Poate s-a gândit că este mai bine să continue în altă parte, decât să se întoarcă acasă. Nu ştiu ce informaţii a primit el la respectiva întâlnire la mine acasă, poate i s-a spus acest lucru. Ulterior, a apărut dosarul lui”, a spus Schwartzenberg.

Codruţ Marta a dispărut pe 21 mai 2012.

Sursa: B1TV

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.