Ești interesat de noile programe de finanțare europene? Camera de Comerț a județului Arad organizează CAFENEAUA ÎNTREPRINZĂTORULUI

Ești interesat de noile programe de finanțare europene? Camera de Comerț a județului Arad organizează CAFENEAUA ÎNTREPRINZĂTORULUI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, joi, 14 mai 2015, cu începere de la ora 16:30, CAFENEAUA ÎNTREPRINZĂTORULUI. Aflat la a doua ediție, evenimentul se adresează atât mediului de afaceri arădean, cât și celor care doresc să se informeze cu privire la noile programe europene.

Evenimentul va avea loc la sediul instituției de pe strada Cloșca nr. 5. În cadrul întâlnirii se vor aborda teme referitoare la sursele de finanțare aferente anului 2015 prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și Programul Operațional Capital Uman.

Oportunitățile de finanțare europene vor fi prezentate de Ec. Cristian GĂINĂ, directorul unei societăți de consultanță, care va răspunde întrebărilor adresate de publicul participant.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad invită agenții economici să ia parte la dialog într-un cadru informal care să contribuie la identificarea de soluții pentru dezvoltarea afacerilor.

Participarea la acest eveniment este GRATUITĂ și poate fi confirmată până cel târziu la data de 14.05.2015, ora 13:00, la adresa cafeneauaintreprinzatorului@ccia-arad.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.