Ești pasionat de fotografie? Înscrie-te la CEA MAI MARE COMPETIȚIE FOTO din Banat! Premii în valoare de 6 000 de lei

Ești pasionat de fotografie? Înscrie-te la CEA MAI MARE COMPETIȚIE FOTO din Banat! Premii în valoare de 6 000 de lei

Peste 150 de fotografi amatori și profesioniști sunt așteptați la cea mai mare competiție  foto din zona Banatului, organizată de Photo Marathon pe 13 mai.

Maratonul foto cuprinde două competiții care se vor desfășura în paralel: una pentru amatori, iar alta pentru profesioniști. Cei implicați în competiție au la dispoziție 8 ore pentru a realiza fotografii pentru fiecare dintre cele 4 teme trase la sorți de către juriu în ziua evenimentului.

Fotografii înscriși în competiție trebuie să țină cont de faptul că imaginile trebuie predate în maximum 8 ore de la startul maratonului, fără să fie prelucrate în programe de editare (Photoshop, Indesign, Corel). La sfârșitul concursului, participanții vor reveni la locul de întâlnire (Galeria Mansarda de la Facultatea de Arte și Design, UVT) și vor preda câte o fotografie pentru fiecare temă din concurs. Vor fi puse la dispoziție laptopuri, însă organizatorii recomandă ca fiecare participant să vină cu echipamentele proprii de descărcare a fotografiilor.

Cele mai creative fotografii sunt premiate și promovate într-o expoziție post-eveniment

Jurizarea lucrărilor înscrise în competiție și premierea câștigătorilor are loc duminică, 14 mai, la Galeria Mansarda. Din juriu fac parte Flavius Neamciuc, Mihai Surdea și Alexis Baboo, 3 dintre cei mai apreciați fotografi profesioniști din Timișoara. Lucrările vor fi evaluate în funcție de tehnica fotografică, concept și creativitate. Pe lângă premiile în valoare totală de 6000 de lei, cele mai bune fotografii din concurs vor fi promovate într-o expoziție post-eveniment timp de 2 săptămâni.

Pentru a intra în competiție, participanții trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil pe www.photomarathon.ro până pe 12 mai și să citească cu atenție condițiile de participare.

Competiția face parte din Photo Marathon, care se desfășoară în Timișoara în perioada 11-14 mai și oferă pasionaților de fotografie un maraton de expoziții și o competiție fotografică atipică sub forma unui maraton de 8 ore.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.