Eusebiu Pistru: Amatorism și soluții pe jumătate la Consiliul Județean Arad

Eusebiu Pistru: Amatorism și soluții pe jumătate la Consiliul Județean Arad

„Curticiul nu are nevoie de o șosea de legătură cu centura ocolitoare, Curticiul are nevoie de o centură care să scoată traficul greu din oraș”, susține deputatul Eusebiu Pistru într-un comunicat de presă.

Eusebiu Pistru, președinte al ALDE Arad, apreciază inițiativa CJA de a construi șoseaua de centură pe bani europeni, dar consideră că „ar fi bine că lucrurile să fie făcute cu cap, măcar de această dată”.

„De ce Consiliul Județean Arad nu poate veni cu soluții viabile și durabile? De ce sunt cheltuiți, din nou, bani fără o finalitate benefică pentru toți locuitorii orașului Curtici”, întreabă deputatul arădean, susținând că în acest caz Consiliul Județean dă dovadă de „amatorism” și oferă „soluții pe jumătate”.

  1. „DOMNUL TINICHIGIU ” ati facut ceva pentru ARAD?La sfaturi sunteti toti tari in clanta.

    Raspunde
  2. Auzi fratica , presedintele alde Arad , ce presedintele vantului turbat esti ma jena urbana ? ca ati ramas vreo 10 de toti in partidul vostru de rahat !

    Raspunde
  3. Da cine dreak il baga in seama pe martafoiul asta penibil ? nici macar cei 700 pe care individul ia avut la cheful de ziua lui , inainte de alegerile europarlamentare , astia au mancat , au baut , s-au distrat , si de votat tot nu l-au votat !

    Raspunde
  4. In sfarsit domnule Pistru ai inceput sa asezi lucrurile in directia corecta !!! Felicitari ! Opzitia impotriva PDL-ului in Arad este foarte slaba!!! De 8 ani nu au facut aproape nimic in Arad si voi taceti cu totii!!!

    Raspunde
  5. De ce dreaku va mai suporta pamantul asta?Jeguri ca si tine ajung la putere si stii de ce ?pentru ca nu aveti nici mama nici tata!Tot ce se intampla in tara nostra esti din acelas motiv,ca ajung doar jeguri la conducere.

    Raspunde
  6. A inceput campania electorala,scoate si pistrutu capul de sub plapuma.Stati linistiti este mult zgomot pentru nimic./

    Raspunde
  7. Bai pistru(iatule),lasa vrajeala,ca nici de propria ta oala nu esti capabil.

    Raspunde
  8. Pistrule esti in deriva precum barca pe care o conduci.Tot ce au facut cei din-aintea ta ai distrus,ai coborat scorul pana la eliminare.Nu esti capabil,lucru care l-ai mai auzit !

    Raspunde
  9. NOI,mai precis o stradă întreagă din Curtici îți dăm un sac cu pepeni și dute-n treabăți,BINE !

    Raspunde
  10. Fugi tare d-acilea mai panarama spirtoaso-manelisto-basista , credibilitatea ta si a ramolitului de tariceanu-ramoliceanu tinde catre OOO !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.