Bolta luminoasă de pe strada 1 Decembrie va fi inaugurată în acestă seară. Pe ce stradă s-ar putea extinde proiectul

Bolta luminoasă de pe strada 1 Decembrie va fi inaugurată în acestă seară. Pe ce stradă s-ar putea extinde proiectul

Primăria Municipiului Arad îi invită pe arădeni vineri, 26 iulie 2019, începând cu ora 21, la inaugurarea iluminatului arhitectural de pe strada 1 Decembrie 1918.

Echipele de muncitori a operatorului care asigură iluminatul public în municipiu au finalizat spectaculoasa boltă luminoasă creată din nu mai puţin de 1500 de becuri.

Începând din această seară, iluminatul ornamental va fi funcţional în fiecare weekend, de vineri seara – până duminică seara, fiind o alternativă la iluminatul rutier ce urmează să fie intrerupt. Se va crea astfel un aspect deosebit în zonă unde accesul stradal în intervalul menţionat va fi doar pietonal.

Bolta luminoasă de pe strada 1 Decembrie 1918 este doar începutul, anunță Primăria. Municipalitatea ia în calcul posibilitatea de a oferi un aspect deosebit şi altor străzi din municipiu, cu ajutorul iluminatului arhitectural.

Următoarea investiţie de acest gen s-ar putea realiza pe străduţa ce inconjoară Biserica Roşie din municipiu.

 

Loading...
  1. MUZICA INFERNALA LA CHEKECI STRADA SEZATORII COLT CU IOAN FLUERAS.INCREDIBIL DAR NU INTERVINE NIMENI.TOT CARTIERUL DINAMO-TERORIZAT DE AZI DIMINEATA SI INCA MAI DUREAZA,POATE PANA MAINE DIMINEATA..DACA NU VINE PLOAIA TORENTIALA PESTE NESIMTITI.

    Raspunde
  2. ASTA E IMPORTANT,NU CEEA CE A SCRIS ORICARE.POLITIA 1 MAI STATI PEGANDURI PANA SA INTERVENITI IN CKECHECI??????

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.