Mihai Fifor: „Oraşul nostru va avea în scurt timp cel mai modern centru medical de diagnostic și tratament din această zonă”

Mihai Fifor: „Oraşul nostru va avea în scurt timp cel mai modern centru medical de diagnostic și tratament din această zonă”

Vicepremierul României, senatorul de Arad Mihai Fifor, este în măsură să le dea o veste excelentă arădenilor, legată de reabilitarea Policlinicii CFR şi transformarea acesteia într-un centru regional modern de diagnostic şi tratament ambulatoriu.

Astăzi s-a semnat contractul de proiectare, lucrările de execuţie urmând să înceapă în această toamnă, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

„Pentru mine este un proiect drag, unul de suflet şi îmi onorez promisiunea făcută arădenilor în timpul mandatului meu ca ministru al Apărării. Am aprobat atunci partea de finanţare, cu gândul la cei de acasă, mai ales că unitatea sanitară nu va deservi doar personal militar și rezerviști, ci și personal civil, cetățeni ai Aradului. Am insistat şi insist ca oraşul nostru să aibă cel mai modern centru medical de diagnostic și tratament din această zonă. Vor exista 16 cabinete care vor funcționa pe două ture și vor fi deservite de 22 de medici specialiști și 22 de asistenți medicali. De asemenea, vor mai exista două laboratoare de analize medicale. Astăzi am parcurs un pas important în această direcţie prin semnarea contractului de proiectare, exact cum am promis. Este un proiect extrem de ambiţios şi îl voi duce în mod armonios la îndeplinire pentru că arădenii merită un act medical de calitate şi condiţii sanitare de excepţie”, spune senatorul Mihai Fifor, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice.

 

 

Loading...
  1. FIFOR sa te tii de cuvant !

    Raspunde
  2. Un aradean get-beget 29 iulie, 2019, 12:22 pm

    Trebuie doar sa găsiți medici…deocamdata cei din Arad sunt pe lângă subiect!Școala,bat-o vina!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.