Eusebiu Pistru: „Cionca să se apuce de reabilitarea drumurilor județene, înainte de a povesti baliverne pre-electorale”

Eusebiu Pistru: „Cionca să se apuce de reabilitarea drumurilor județene, înainte de a povesti baliverne pre-electorale”

Deputatul social-democrat arădean Eusebiu Pistru îl acuză pe președintele Consiliului Județean Arad că vorbește despre un proiect vechi de care s-a ales praful, în scop electoral.

„Iustin Cionca întrece din nou măsura și vorbește, în prag de alegeri, despre proiecte imaginare care stârnesc zâmbete tuturor celor care cunosc îndeaproape problema. Cionca nu a fost capabil să finalizeze reabilitarea drumului Arad – Șiria dar se laudă cu un proiect vechi, precum minciunile sale, drumul expres Arad – Oradea. Arădenii trebuie să știe că proiectul acesta frumos, doar pe hărtie, datează de pe vremea în care Ludovic Orban era ministrul Transporturilor. Tot pentru a crea impresie acesta a comandat în 2008 un studiu de fezabilitate de care s-a  ales praful”, afirmă deputatul PSD de Arad Eusebiu Pistru.

„Au trecut 12 ani de atunci iar PNL nu a schițat niciun gest. Acum, în prag de alegeri parlamentare, Cionca îl scoate din sertar și se laudă în mod inutil doar, doar, va trezi interesul electoratului. Cunoaștem cu toții lipsa lor de profesionalism precum și metodele de propagandă ale PNL, ca să nu mai vorbim despre lentoarea cu care CJA se apucă, execută sau finalizează orice proiect de infrastructură. Ca un om care chiar știe ce vorbește, eu îl sfătuiesc pe Cionca să repare mai întâi drumurile din județ, care sunt cu adevărat praf și pulbere, iar doar după aceea să se pornească la povestit baliverne. Asta în cazul în care cineva îl ascultă”, mai precizează deputatul PSD de Arad Eusebiu Pistru.

Sursa foto: PSD Arad

  1. pistru ia te rog si pe geaniNa la psd ca oricum psd in ARAD va disparea precum si voi din politica

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.