CORONAVIRUS. „Nu mai avem timp să așteptăm nici o săptămână!” Managerul de la „Victor Babeș” cere INTERVENȚIA Ministerului Apărării

CORONAVIRUS. „Nu mai avem timp să așteptăm nici o săptămână!” Managerul de la „Victor Babeș” cere INTERVENȚIA Ministerului Apărării

Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București, a declarat aseară în emisiunea „Legile Puterii” de la Realitatea Plus că România trebuie să ia urgent măsuri pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

„De la 3000 și ceva de cazuri, saltul va fi rapid și ajungem la 4000 – 5000 – 6000 și, cum prevedea alt coleg de-al meu, putem ajunge la 7000 în foarte scurt timp. În contextul ăsta, nu mai avem timp să așteptăm, cred, nici o săptămână”, a avertizat Emilian Imbri. Din acest motiv, consideră managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, autoritățile statului trebuie să ia urgent măsuri. „Nu este vorba de politic. Cred că sunt niște structuri foarte clare, cu niște responsabilități și mai clare, care trebuie să ia măsuri: Ministerul Sănătății, Ministerul Apărării, tot ce înseamnă structuri administrative locale. Politicul ar avea un rol important dacă ar susține măsurile”, a subliniat Imbri.

Printre soluțiile avansate de Emilian Imbri se numără limitarea aglomerărilor și restricționarea accesului în capitală, unde rata de infectare este cea mai ridicată din țară.

Citește și:

48 de cazuri noi de CORONAVIRUS și doi morți, în ultimele 24 de ore la Arad

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.