Deputatul Eusebiu Pistru îl susţine pe Călin Abrudan pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad

Deputatul Eusebiu Pistru îl susţine pe Călin Abrudan pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad

Proaspăt demisionat din PNL, deputatul Eusebiu Pistru şi-a declarat susţinerea pentru Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, în ceea priveşte alegerile pentru conducerea Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad, care vor avea loc în data de 29 septembrie.

Deputatul este de părere că pentru funcţia de preşedinte cel mai potrivit ar fi primarul oraşului Ineu, Călin Abrudan, pe care îl va susţine, alături de – afirmă el – cea mai mare parte a aleşilor locali din judeţ.

„Liga Aleşilor Locali este o structură importantă pentru organizaţia judeţeală a PNL, fiind un for de dezbatere permanentă a principalelor probleme administrative din judeţ. Am decis să-l susţin pentru funcţia de preşedinte al acestui for pe Călin Abrudan, nu doar în virtutea prieteniei care ne leagă şi a colaborării pemanente, ci şi în urma discuţiilor pe care le-am avut cu o mare parte a primarilor PNL din judeţ. Aceştia consideră că profesionalismul în administraţie dovedit de primarul Călin Abrudan, precum şi capacitatea sa de coagulare a unei echipe, îl recomandă din plin pentru această funcţie”, afirmă Eusebiu Pistru.

Deputatul este convins că o echipă puternică şi valoroasă, condusă de către Călin Abrudan, va avea o contribuţie însemnată la câştigarea alegerilor locale din 2020 de către PNL. „Doresc să fac echipă cu primarul Călin Abrudan, fiind convins că vom pune umărul la câştigarea alegerilor locale din 2020, dar şi la alegerile prezidenţiale din 2019. Ca deputat, alături de viitorul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali, Călin Abrudan, voi ţine permanent legătura cu primarii din judeţ, pentru ca, împreună, să idenţificăm soluţii care au nevoie de susţinere parlamentară”, a mai declarat Eusebiu Pistru.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.