Eusebiu Pistru: „Minciuna celor de la PNL are picioare scurte”

Eusebiu Pistru: „Minciuna celor de la PNL are picioare scurte”

Președintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru, devoalează ceea ce el numește „minciunile penelistilor” care „au îndrăznit să foloseacă în lupta politică până și copiii, erijându-se în apărători ai acestora, când, de fapt, ei au fost împotriva majorării alocațiilor pentru copii”.

„Prin decizia Guvernului de astăzi, se duce la îndeplinire o măsură votată prin bugetul de stat de coaliția de guvernare, nicidecum ca urmare a demersurilor așa zișilor liberali. Alocațiile copiilor vor crește pentru că Legea bugetului a fost adoptată cu voturile majorității PSD, ALDE, UDMR și minorităti, în ciuda împotrivirii PNL, care, prin cei 76 de parlamentari, a votat împotriva bugetului de stat, respectiv împotriva majorării alocațiilor copiilor. ALDE, singurul partid liberal din România, a acceptat, ca partener la guvernare, măsurile sociale, inclusiv majorarea alocațiilor pentru copii, după ce toate calculele au demonstrat sustenabilitatea acestora, pe când PNL au susținut de fațadă această măsură, iar când au văzut că noi chiar putem să o ducem la îndeplinire au dat bir cu fugiții, doar pentru a nu recunoaște că adevărații liberali pot să o facă. Au uitat un singur lucru: adevărații liberali, pun înainte de toate solidaritatea socială. Penelişti nu au uitat această regulă, ci nu au știut-o niciodată. Nu aveau cum să o știe, pentru că niciodată nu au fost liberali adevăraţi”, a declarat deputatul Eusebiu Pistru, președintele ALDE Arad.

  1. Un aradean get-beget 21 februarie, 2019, 10:32 am

    Definiti notiunea de liberal,domnule!
    A-ti ramas cu totii,PCR,PSD,PNL,ALDE in capcana minciunii si a lucrului promis si nefacut!Aradenii s-au saturat de partide care sunt la putere de 30 de ani si au ca activitate comuna”PROMISIUNEA”!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.