Evitaţi zona „Lebăda”! Se lucrează şi CIRCULAŢIA RUTIERĂ e ŞTRANGULATĂ

Evitaţi zona „Lebăda”! Se lucrează şi CIRCULAŢIA RUTIERĂ e ŞTRANGULATĂ

Circulaţia rutieră este ştrangulată la „Lebăda”, pe Calea Aurel Vlaicu, acolo unde continuă lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare pe Calea Aurel Vlaicu

„Începând de astăzi, 4 aprilie, lucrarea de săpătură pentru colectorul principal se mută de pe spaţiul verde pe banda de parcare, urmând ca banda întâi de circulaţie să fie închisă pentru staţionarea utilajelor. Frontul de lucru afectează sensul de circulaţie către UTA, tronson cuprins între strada Vasile Conta şi Intrarea Fulgerului, şi necesită restricţionarea circulaţiei pe banda întâi. Lucrarea, constând în săpături care pot ajunge până la adâncimi de 3,5 m, are caracter continuu şi înaintează către Fortuna, în vederea îmbinării secţiunilor nou introduse”, informează Compania de Apă.

Reprezentanţii companiei oferă scuze arădenilor şi precizează că lucrarea se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire nr. 1226/13.11.2017 emisă de Primăria Municipiului Arad şi beneficiază de acord privind restricţionarea circulaţiei rutiere pe tronsonul mai sus menţionat, solicitarea în acest sens fiind avizată favorabil în cadrul şedinţei Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei. Şantierul este delimitat cu plasă de protecţie, fiind montate indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.