INADMISIBIL! O femeie a fost BĂTUTĂ de un vatman, într-un tramvai din Arad

INADMISIBIL! O femeie a fost BĂTUTĂ de un vatman, într-un tramvai din Arad

O femeie a fost bătută de un vatman într-un tramvai din Arad, susține o tânără care a făcut publică întâmplarea pe Facebook.

Potrivit acesteia, în urma unei neînțelegeri, vatmanul a lovit-o și a dat-o jos din tramvai. În prealabil, femeia îl înjurase pe angajatul Companiei de Transport Public, după ce acesta ar fi înjurat-o la rândul lui și a jignit-o, spunând că lucrează cu animale.

Întâmplarea a fost postată pe grupul de Facebook Controlori Arad, comportamentul vatmanului stârnind un val de dezaprobare.

Foto: Georgiana Tudor

 

  1. Am fost în acel tramvai, femeia nu a fost lovită de vatman, doar dată jos pentru că aveam un limbaj neadecvat și l-a jignit.

    Raspunde
  2. si vatmanul a avut un limbaj la fel de buruienos. si nu avea ce sa o dea jos. nu avea voie sa puna mana pe ea. a comis un abuz si cu asta basta

    Raspunde
  3. rusine conducerii si primariei 5 aprilie, 2019, 11:58 am

    Asadar,viata de sofer si vatman in Arad.oamenii nemultumiti si nerespectuosi cu acestia de parca ei ar fi de vina pt deraieri,tamponari in trafic,ambuteiaje,defectiuni.Primul venit primul certat,injurat,apostrofat.totul pt minim pe economie+50 lei.stres atat din partea sefilor cat si a calatorilor.vivat patria.

    Raspunde
  4. CUM SA IL INJURE DE MAMA?BANUIESC CA MAMA DANSULUI E DECEDATA-PARE SI EL DESTUL DE IN VARSTA,DECI CUM SA IL INJURI DE MAMA?VAI,VAI-LUME REA.SA I FIE RUSINE FEMEI CARE L-A INJURAT,ASA SA PATEASCA SI DANSA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.